Subvention, subsidie advies
Home > Home > Projecten

Projecten

< vorige 1 2 3 volgende >
IMG-20160926-WA0008.jpg

Jaarlijkse vrijwilligersdag: Subvention en Zienergie DOEN!

Op vrijdag 23 september 2016 was het weer zover: de jaarlijkse vrijwilligersdag!

Subvention-Fonds-uitreiking-Stichting-Present-Gouda-liggend.JPG

Bijdrage voor Stichting Present Gouda vanuit Subvention Fonds

Er is een bijdrage van € 500,- verleend aan Stichting Present Gouda, die de verbinding legt tussen mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden.

20160720134038.jpg

Bijdrage voor Stichting Present Zwolle vanuit Subvention Fonds

‘Adopteer een gezin’, is één van de bijzondere trajecten die Stichting Present in Zwolle aanbiedt. Met een groep wordt een gezin of alleenstaande (cliënt) ‘geadopteerd’ door elke maand een (extra) boodschappenpakket te geven.

Startersevent-Twente-2016-afbeelding.jpg

Beurs: Startersevent Twente

Nieuw Startersevent voor Twente op 2 juni met powersessies, kennispleinen en volop netwerkgelegenheid. Subvention is erbij!

Knipsel.JPG

Maatschappelijke projecten ondersteund door Subvention Fonds

Ook in 2016 is het mogelijk om voor maatschappelijke projecten een bijdrage aan te vragen bij het Subvention Fonds. Het Subvention Fonds wil actief bijdragen aan bijzondere maatschappelijke initiatieven.

Subvention Fonds.jpg

Laatste kans voor een bijdrage uit het Subvention Fonds 2015!

De laatste twee maanden zijn alweer ingegaan om een bijdrage aan te vragen bij het Subvention Fonds voor 2015. Met dit fonds willen we unieke initiatieven een steuntje in de rug bieden. Met de feestdagen voor deur, zijn er een heel aantal projecten gericht op kwetsbare doelgroepen die zeker wat hulp kunnen gebruiken!

Subvention Fonds.jpg

Bijdrage voor maatschappelijke projecten met het Subvention Fonds

Het is mogelijk voor maatschappelijke projecten om een bijdrage aan te vragen bij het Subvention Fonds. Het Subvention Fonds wil actief bijdragen aan bijzondere maatschappelijke initiatieven. Projecten die de wereld om ons heen net een stukje beter maken.

Subvention Fonds.jpg

Bijdrage voor maatschappelijke projecten met het Subvention Fonds

Vanaf vandaag, 23 juni 2015, is het mogelijk voor maatschappelijke projecten om een bijdrage aan te vragen bij het Subvention Fonds. Het Subvention Fonds wil actief bijdragen aan bijzondere maatschappelijke initiatieven. Projecten die de wereld om ons heen net een stukje beter maken.

Duurzaamheid-2014long.jpg

Beurs: Duurzaamheid 2014

Duurzaamheid 2014 is hét event voor duurzaam MKB. Dit is de dag voor MKB ondernemers, facilitair managers en iedereen die geïnteresseerd is in MVO en concrete duurzame oplossingen.

Foto-overhandiging-computer.jpg

Subvention zet zich in voor Enschedese Uitdaging

De Enschedese Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) bij bedrijven stimuleert en organiseert om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Hier zet Subvention zicht graag voor in.

< vorige 1 2 3 volgende >

Nieuwste projecten