Subvention, subsidie advies
Home > Home > Projecten

Projecten

< vorige 1 2 volgende >
IMG-20160926-WA0008.jpg

Jaarlijkse vrijwilligersdag: Subvention en Zienergie DOEN!

Op vrijdag 23 september 2016 was het weer zover: de jaarlijkse vrijwilligersdag!

Startersevent-Twente-2016-afbeelding.jpg

Beurs: Startersevent Twente

Nieuw Startersevent voor Twente op 2 juni met powersessies, kennispleinen en volop netwerkgelegenheid. Subvention is erbij!

Knipsel.JPG

Maatschappelijke projecten ondersteund door Subvention Fonds

Ook in 2016 is het mogelijk om voor maatschappelijke projecten een bijdrage aan te vragen bij het Subvention Fonds. Het Subvention Fonds wil actief bijdragen aan bijzondere maatschappelijke initiatieven.

Duurzaamheid-2014long.jpg

Beurs: Duurzaamheid 2014

Duurzaamheid 2014 is hét event voor duurzaam MKB. Dit is de dag voor MKB ondernemers, facilitair managers en iedereen die geïnteresseerd is in MVO en concrete duurzame oplossingen.

Foto-overhandiging-computer.jpg

Subvention zet zich in voor Enschedese Uitdaging

De Enschedese Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) bij bedrijven stimuleert en organiseert om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Hier zet Subvention zicht graag voor in.

Subvention-15-jaarwebsiteproject.png

Subvention opent 1 september tweede tender van het Subvention Jubileum Fonds

Ter ere van ons 15-jarig jubileum in juli 2013 heeft Subvention het Subvention Jubileum Fonds (SJF) opgericht. Het doel van het fonds is een eenmalige bijdrage van € 1.500,- te verstrekken voor een project met een maatschappelijke waarde.

Voorkant-kaart.JPG

Subvention viert 15-jarig jubileum

Vandaag, 1 juli 2013, is het 15 jaar geleden dat Subvention haar deuren opende. De afgelopen 15 jaar hebben wij veel klanten mogen verwelkomen en met succes begeleid. Dankzij u en onze medewerkers hebben wij deze mijlpaal bereikt.

Foto-uitreiking-tender-1.jpg

Uitreiking cheque Subvention Jubileum Fonds

Ter ere van ons 15-jarig jubileum in juli 2013 heeft Subvention het Subvention Jubileum Fonds (SJF) opgericht. De eerste winnaar is Stichting Free Stone in Oploo. Op 1 & 2 juni 2013 organiseerden zij de musical 'Voor Kids gaat de zon op'.

Subvention-15-jaarwebsiteproject.png

Eerste winnaar Subvention Jubileum Fonds bekend

Ter ere van ons 15-jarig jubileum in juli 2013 heeft Subvention het Subvention Jubileum Fonds (SJF) opgericht. Het doel van het fonds is een eenmalige bijdrage van € 1.500,- te verstrekken voor een project met een maatschappelijke waarde. De eerste winnaar is bekend.

Regio Business Dagen Utrecht

Op 29 en 30 mei 2013 vinden de Regio Business Dagen in de Jaarbeurs Utrecht plaats. Subvention is hier ook van de partij op het MVO-Bedrijvenplein. Komt u ook?

< vorige 1 2 volgende >