Subvention, subsidie advies
Home > Over ons

Over ons

Subvention is een gerenommeerd en onafhankelijk subsidieadviesbureau met vestigingen in Enschede en Zwolle. Vanuit deze vestigingen werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies voor hen aan en verzorgen het hele administratieve natraject. En wij gaan natuurlijk voor het maximale subsidieresultaat.

 

Onder onze dienstverlening valt ook projectmanagement en het beheer van complexe subsidietrajecten. Bij grote projecten bestaat een subsidieaanvraag vaak uit een volledig projectplan met een financiële en/of technische paragraaf, die van een goede kwaliteit moet zijn. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd op dit gebied en beschikken over de kennis voor het opstellen van een kansrijk projectplan.

 

Ook ondersteunen wij u bij de uitvoering van een projectplan en het opzetten van een financiële en administratieve projectorganisatie. Daar hoort bij dat wij namens u over­leggen met de diverse betrokken instanties en eventuele bezwaar- en beroeps­procedures doorlopen. Dankzij onze praktijkervaring, inventiviteit en doortastendheid hebben wij al veel opdrachtgevers succes­vol begeleid. Ook voor u halen wij het onderste uit de kan. Niet voor niets is Subvention de brug tussen u en de subsidie­verstrekkers.

 

Subvention en MVO

 

Zienergie

 

Zienergie

Naast Subvention biedt zusterorganisatie Zienergie BV een breed aanbod van specifieke advisering op het gebied van duurzaamheid aan. U kunt hierbij denken aan:

 


Zienergie, is uw partner in duurzaamheid!