Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Bernhard Scholing

Bernhard Scholing

20151118-Bernhard-Scholing-LR.jpg Locatie: Zwolle
Bellen: 038 - 853 13 85
Email Bernhard

Mijn naam is Bernhard Scholing en ik ben sinds de start in 1998 betrokken bij Subvention. Direct na het afronden van mijn opleidingen (MTS, energietechniek, HAS agrarische milieukunde en HTS technische bedrijfskunde), ben ik in dienst getreden en heb ik de afgelopen jaren veel projecten begeleid op het gebied van subsidies en meegeholpen de organisatie op te bouwen.

 

Ik vind het belangrijk om naast een ondernemer te staan in een subsidietraject. Ik voel me vaak veel meer betrokken bij een onderneming dan enkel bij het subsidievraagstuk. Deze instelling geldt ook voor mijn collega's en zorgt voor kwaliteit en professionaliteit.

 

Naast mijn rol als directielid van Subvention ben ik intensief betrokken bij de start van onze derde vestiging te Gouda, verantwoordelijk voor de vestiging te Zwolle en voor ons zusterbedrijf Zienergie.

 

Zienergie hebben we in 2002 opgericht en begeeft zich in de markt van Energieprestatiecertificering. Zienergie verzorgt in samenwerking met een select aantal partijen het gehele certificeringtraject voor diverse woningbouwverenigingen, Verenigingen van eigenaren, vastgoedpartijen en overheden.

 

De kreet "uit het goede hout gesneden" geldt zeker voor onze medewerkers en dat is wat mij betreft een belangrijke voorwaarde voor een plezierige werkomgeving.

 

Het volgende spreekt mij aan:

De optimist die snel beslist,

en dus ook wel eens naast het potje pist,

brengt meer geld in de kist,

dan de analist, de perfectionist,

die ongetwijfeld altijd alles beter wist,

maar ook heel veel kansen heeft gemist.

Onbetwist, een optimist.