Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Froukje Boersma

Froukje Boersma

MG7323.JPG Locatie: Zwolle
Bellen: 038 - 853 13 85
Email Froukje

Mijn naam is Froukje Boersma en sinds 3 april 2017 zet ik mij met veel enthousiasme in voor Subvention. Voornamelijk in de marketing en communicatie: samen met mijn collega Jitske wil ik de buitenwereld duidelijk maken wat voor mooi bedrijf Subvention is. Dit door de interne en externe communicatie te optimaliseren en op elkaar af te stemmen. Daarnaast ondersteun ik het secretariaat.

 

Voor mijn baan bij Subvention werkte ik als Marketing Coördinator in een groot hotel en congrescentrum. Een heel andere wereld, maar het heeft me veel ervaring gebracht. Het heeft me voornamelijk doen inzien hoe belangrijk interne communicatie is en dat een goed imago van binnen naar buiten werkt. Dat staat natuurlijk in alle studieboeken beschreven, maar de praktijk is toch echt de beste leermeester.

 

Net als onze gespecialiseerde adviseurs ga ik in mijn werk altijd vol passie en met oprechte betrokkenheid voor het beste resultaat. Door middel van marketing & communicatie hoop ik ons enthousiasme over te brengen op anderen.

 

Nieuwste projecten