Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Ivo Haarman

Ivo Haarman

20151118-Ivo-Haarman-LR.jpg Locatie: Enschede
Bellen: 053-4348512
Email Ivo

Mijn naam is Ivo Haarman. Ik ben sinds 1998 werkzaam bij Subvention. Binnen Subvention hou ik me voornamelijk bezig met investeringplannen van klanten die betrekking hebben op nieuw- en verbouwprojecten.

 

Bij elk project is het van belang om met alle bij dat betreffende project betrokken partijen (o.a. klant, accountant, architect, aannemer en installateur) te communiceren en de voor een aanvraag vereiste informatie op tijd te verkrijgen. Ondanks het feit dat we deze partijen uiteraard nodig hebben om tot een optimale aanvraag te komen, wordt de tijd die deze partijen aan het project hoeven te besteden zo veel mogelijk beperkt.

 

De meerwaarde van Subvention zit hem dan ook in het feit, dat wij het complete subsidieprojectmanagement voeren en alle deadlines voor subsidieregelingen bewaken. Tevens voeren wij bij een (ver)bouwproject, indien de klant dat wenst, kosten-baten analyses uit. De klant en de betrokken partijen kunnen dan met hun “core- business” bezig zijn en weten dat het subsidietraject goed en tijdig wordt afgehandeld.

 

Voor mijn klanten en relaties wil ik een betrouwbare, meedenkende gesprekpartner zijn die als adviseur deskundig is. Ik vind het belangrijk niet alleen tijdens een lopend project goede contacten te onderhouden, maar ook voor de toekomst met deze klanten en overige betrokken partijen een duurzame relatie op te bouwen om ze ook bij toekomstige investeringsprojecten te kunnen begeleiden.