Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Jan van den Heuvel

Jan van den Heuvel

20151118-Jan-van-den-Heuvel-LR.jpg Locatie: Zwolle
Bellen: 038 - 853 13 85
Email Jan

Mijn naam is Jan van den Heuvel. Na mijn studie aan de Christelijke Agrarische Hogeschool te Dronten ben ik in 2000 aan de slag gegaan bij Subvention BV.

 

In 2000 is de 2e vestiging van Subvention BV opgestart en hier heb ik vanaf het begin mijn steentje aan bijgedragen. De eerste jaren heb ik binnen diverse sectoren verschillende subsidietrajecten verzorgd. Het betrof zowel subsidies voor investeringsprojecten in de profit alsook non-profit sector, innovatiesubsidies en subsidies voor plattelandontwikkeling.

 

Door de groei van Subvention BV was het voor mij mogelijk om mezelf verder te specialiseren. Binnen Subvention heb ik het speerpunt agrarische investeringsprojecten opgezet. Binnen de stallenbouw in met name Noord Nederland zijn wij inmiddels een bekende speler op de markt.

 

Door de groei van Subvention BV is er eind 2007 een Management Team opgericht, waarvan ik ook sinds de oprichting deel uitmaak.

 

Wat mij aanspreekt binnen Subvention BV is de jonge en flexibele organisatie. Indien er een nieuwe kans ontstaat zijn wij in staat om deze kans te verzilveren.

 

Wat mij verder aanspreekt: geen rapporten maken, maar aan het werk!