Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Jeroen Veenhuizen

Jeroen Veenhuizen

20151118-Jeroen-Veenhuizen-LR.jpg Locatie: Enschede
Bellen: 053 - 4348512
Email Jeroen

Hallo. Mijn naam is Jeroen Veenhuizen en bij Subvention ben ik werkzaam binnen het speerpunt Innovatie, vestiging Enschede. Tijdens mijn opleiding Public Administration heb ik mij gespecialiseerd in innovatieve ICT-trajecten. Mijn kennis, gecombineerd met mijn passie voor ICT en werkervaring in de subsidiebranche maken dat ik subsidiemogelijkheden zorgvuldig kan overwegen en het optimale resultaat voor u kan realiseren.

 

Door mijn werk als subsidieadviseur bij Subvention kom ik in aanraking met innovatieve projecten bij bedrijven uit verschillende branches, van ICT-bedrijven tot biotechnologische bedrijven en van machinefabrieken tot onderzoeksinstellingen. Graag leveren wij subsidieadvies op maat en begeleiden we de klant tijdens het innovatieproject, van idee tot succes. De kracht van Subvention hierbij is de kennis en expertise in de volledige breedte van de subsidiemogelijkheden. Naast Innovatieprojecten is Subvention gespecialiseerd in Bouw- & Investeringsprojecten, Duurzame energie, Agrarische investeringsprojecten, Onderwijs & Arbeidsmarkt; Wonen, Welzijn en Zorg; Lokale Overheid, Plattelandsontwikkeling & Toerisme, Internationale samenwerking en Certificeringen.

 

Heeft u vragen over de subsidie- en kredietmogelijkheden, samenwerkingsmogelijkheden of vormgeving van uw Innovatieproject? Wij helpen u graag!