Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Jitske Bosgoed

Jitske Bosgoed

20151118-Jitske-Galgenbeld-LR.jpg Locatie: Zwolle
Bellen: 038 - 853 13 85
Email Jitske

Mijn naam is Jitske Galgenbeld en draag sinds 1 juli 2011 mijn steentje bij binnen Subvention. Niets is zo belangrijk binnen een onderneming als de externe-, maar ook de interne communicatie. Hier zet ik mij als Marketing- & Communicatie medewerker graag voor in.

 

Na afronding van mijn studie Hospitality- & Eventmanagement ben ik werkzaam geweest binnen de evenementenwereld. Hier heb ik ervaren hoe belangrijk het is om een rechtlijnige en een concrete communicatiestroom te verzorgen. Dit leidt vaak tot een efficiënte en vruchtbare samenwerking.

 

Binnen Subvention heb ik als doel alle informatie te stroomlijnen en te verduidelijken. Hiermee wil ik u persoonlijk aanspreken en u voorzien van de benodigde informatie. Daarnaast wil ik graag een dienstverlenende houding uitdragen.

 

Persoonlijk, enthousiast, ondernemend en probleemoplossend zijn eigenschappen die mij hier hebben gebracht. Samen met alle gespecialiseerde adviseurs ga ik voor een nog beter marketing- en communicatiebeleid. Op die manier kan Subvention u nog beter van dienst zijn!

Nieuwste projecten