Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Marco Ottink

Marco Ottink

20151118-Marco-Ottink-LR.jpg Locatie: Enschede
Bellen: 053-4348512
Email Marco

Mijn naam is Marco Ottink. Na het afronden van mijn studie bedrijfskunde heb ik eerst gewerkt bij een milieuadviesbureau. Sinds mei 2000 ben ik werkzaam bij Subvention BV te Enschede.

 

Ik heb de afgelopen jaren vele cliënten begeleid bij het aanvragen van subsidies. Tevens heb ik voor een cliënt een project gecoördineerd voor de installatie van bijna 1.000 zonnesystemen. Ik ben er trots op, dat ik mijn steentje heb kunnen bijdragen aan het opbouwen van Subvention tot de huidige organisatie.

 

Binnen Subvention ben ik gespecialiseerd in de subsidieverwerving op het gebied van Wonen, Welzijn & Zorg. Dit specialisme richt zich op de vele subsidiefacetten bij onder andere woningcorporaties en zorginstellingen. Denk hierbij aan de marktintroductie van de HRE-ketel, de energieneutrale woningbouw, subsidies op het gebied van CO2-reductie, de leefbaarheid in wijken, domoticavoorzieningen en huisvesting van mensen met een zorgbehoefte.

 

Sinds 2001 ben ik betrokken bij het implementatietraject van de Energy Performance of Buildings Directive (EPBD). Vanuit deze Europese wetgeving begeleidt Zienergie, zusteronderneming van Subvention, in samenwerking met marktpartijen, de Energielabeling, het opstellen van energiebeleidsplannen en energiebesparingsadviezen bij woningcorporaties, VvE’s en vastgoedpartijen.

 

Gezien het overheidsbeleid en de marktbehoefte verwacht ik dat er in de toekomst nog diverse nieuwe subsidies binnen het speerpunt Wonen, Welzijn en Zorg beschikbaar komen.

 

De no nonsense instelling en gedrevenheid van mijn collega’s zorgen binnen Subvention voor een prettige werksfeer.

 

Kortom: Subsidies zijn een kans voor elke organisatie!