Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Niels Boomkamp

Niels Boomkamp

20151118-Niels-Boomkamp-LR.jpg Locatie: Enschede
Bellen: 053 - 4348512
Email Niels

Hallo. Mijn naam is Niels Boomkamp en binnen Subvention ben ik werkzaam op het speerpunt Innovatie, vestiging Enschede. Tijdens mijn opleiding Technische Bedrijfskunde heb ik veel geleerd over technische aspecten in het bedrijfsleven. Technologische ontwikkeling heeft vooral mijn interesse en ik heb hier verder op in kunnen gaan gedurende mijn themaminor ‘Innovation and Entrepeneurship’.

 

Via mijn werk als subsidieadviseur bij Subvention kom ik in aanraking met innovatieprojecten bij bedrijven uit verschillende branches, van ICT-bedrijven tot biotechnologische bedrijven en van machinefabrieken tot onderzoeksinstellingen. Graag leveren wij subsidieadvies op maat en begeleiden we de klant tijdens het innovatieproject, van idee tot succes. De kracht van Subvention hierbij is de kennis en expertise in de volledige breedte van de subsidiemogelijkheden. Naast Innovatieprojecten is Subvention gespecialiseerd in Bouw- & Investeringsprojecten, Duurzame energie, Agrarische investeringsprojecten, Onderwijs & Arbeidsmarkt; Wonen, Welzijn en Zorg; Lokale Overheid, Plattelandsontwikkeling & Toerisme, Internationale samenwerking en Certificeringen.

 

Heeft u vragen over de subsidie- en kredietmogelijkheden, samenwerkingsmogelijkheden of vormgeving van uw Innovatieproject? Wij helpen u graag!