Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Ruud Lenderink

Ruud Lenderink

20151118-Ruud-Lenderink-LR.jpg Locatie: Zwolle
Bellen: 038 - 853 13 85
Email Ruud

Mijn naam is Ruud Lenderink, sinds december 2014 ben ik werkzaam bij Subvention als subsidieadviseur op het speerpunt ‘innovatie’. Innovatie is een zeer breed begrip: ‘ontwikkeling van nieuwe ideeën en dingen’. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe processen en technieken.

 

Dat ik na mijn master ‘Innovation & Entrepreneurship’ als subsidieadviseur bij veel bedrijven aanschuif bij innovatieve projecten spreekt mij dan ook erg aan. Vooral de diversiteit aan bedrijven waarmee je in contact komt en het zoeken naar kansen en mogelijkheden voor ondernemers wekt mijn interesse. Een fiscale of geldelijke regeling kan nou eenmaal het verschil maken om een innovatie project door te zetten of niet.

 

Dus mocht u zich bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen (innovatie), neem dan gerust contact met ons op. Om het maximale financiële voordeel voor u te realiseren komen we graag in een zo’n vroeg mogelijk stadium met u in contact, we inventariseren dan graag uw mogelijkheden.