Subvention, subsidie advies
Home > Over ons > Medewerkers > Thijs Vaneker

Thijs Vaneker

20151118-Thijs-Vaneker-LR.jpg Locatie: Enschede
Bellen: 053-4348512
Email Thijs

Ik ben Thijs Vaneker. Nadat ik afgestudeerd ben aan de Saxion Hogeschool te Enschede aan de studie Commercieel Management, ben ik op 1 september 2002 in dienst getreden bij Subvention Enschede.

 

Ik wist op dat moment niet waar ik aan begon, maar wat mij al wel opviel is dat Subvention een jonge, dynamische, veeleisende en professionele organisatie was. Deze eigenschappen sloten goed aan bij datgene wat ik in een functie zocht.

 

Enerzijds moet je actief klanten en relaties benaderen en de subsidiedienstverlening “verkopen”, anderzijds moet je projecten beoordelen op subsidiemogelijkheden, projectplannen schrijven en subsidie-aanvragen verzorgen en afwikkelen. Juist deze combinatie maakt de subsidiebranche, die toch veel wordt gezien als een duffe en grijze branche, heel aantrekkelijk. Je komt met zeer veel verschillende personen en instanties in contact en moet mensen adviseren en begeleiden op subsidiegebied.

 

Veel mensen denken wel aan subsidies, maar schrikken terug voor de tijd en energie die het vergt om subsidies correct aan te vragen en het maximale resultaat er uit te halen. Deze partijen wil ik graag van dienst zijn, want subsidies zijn er om belangrijke projecten / plannen / ontwikkelingen in Nederland, Europa of wereldwijd te ondersteunen en een kans van slagen te geven.