Subvention, subsidie advies

Agrarische investeringsprojecten

Met kennis de boer op

Home > Specialismen > Agrarische investeringsprojecten > Nieuws Agrarische Investeringsprojecten > Deelname agrarische beurzen ook dit jaar weer succes

Deelname agrarische beurzen ook dit jaar weer succes

20 nov 2017 | Gepost door: Marco

De agrarische beurzen die ook dit jaar weer in Hardenberg plaatsvonden, waren opnieuw een succes. Subvention wordt jaarlijks vertegenwoordigd door subsidieadviseurs met een agrarische specialisatie. Bijpraten met trouwe klanten, kennismaken met nieuwe bezoekers, maar vooral ook brainstormen over de ambities en innovatieve ideeën van agrarische ondernemers.

 

Meest besproken subsidieregelingen      

Op subsidievlak zijn er interessante kansen voor innovatieve agrariërs. Dit zijn de vijf meest voorkomende subsidieregelingen die tijdens de beurs zijn besproken:

 

 

Ook kwamen de subsidiemogelijkheden voor het verwijderen van asbestdaken en het investeren in zonnepanelen aan bod en is de Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) uitgebreid besproken. 

 

Prijsvraag

Elk jaar organiseert Subvention een prijsvraag, zowel onder de bezoekers van Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) als van Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV). De beursbezoekers mochten raden hoeveel maïskorrels er in een pot zaten. Het goede antwoord is inmiddels bekend: er zaten 5.635 korrels in de pot.


Landbouwdagen Intensieve Veehouderij
Van alle deelnemende bezoekers van de LIV zat Luca Pasman het dichtst bij het goede antwoord. Hij had 5.743 ingevuld. Bij het langsbrengen van de prijs was Luca zelf aan het voetballen, maar zijn broertje en zusje namen de bestuurbare trekker graag voor hem in ontvangst.


Rundvee & Mechinasatie Vakdagen
Van alle deelnemende bezoekers van de RMV bleek Sander Daniëls de winnaar te zijn. Met een 5.625 zat hij er het dichtst bij. Sander, van harte gefeliciteerd!

 

      

 

Meer weten?

Was u niet aanwezig op de beurs, maar wilt u toch bijgepraat worden over de subsidiemogelijkheden? Onze adviseurs denken graag met u mee om samen de kansen in kaart te brengen. Neem vrijblijvend contact op via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van het contactformulier

 

Vestiging Zwolle

Vestiging Enschede

038 - 853 13 85

053 - 434 85 12