Subvention, subsidie advies

Agrarische investeringsprojecten

Met kennis de boer op

Home > Specialismen > Agrarische investeringsprojecten > Nieuws Agrarische Investeringsprojecten > Subsidie voor Overijsselse landbouwers met POP3-regeling

Subsidie voor Overijsselse landbouwers met POP3-regeling

27 feb 2018 | Gepost door: Wilco

Gaat u dit jaar als Overijsselse landbouwer investeren, dan ligt er met de POP3-regeling een interessante kans voor u. Vanuit het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) wordt namelijk subsidie geboden bij fysieke investeringen voor innovaties in de landbouw. Aanvragen is mogelijk tot en met 6 april 2018.

 

Investeringen

Subsidie vanuit de POP3 Overijssel kan voor twee type investeringen verstrekt worden: fysieke investeringen die nodig zijn voor het ontwikkelen, beproeven of demonstreren van innovaties in agrarische ondernemingen en fysieke investeringen die zorgen voor de bredere uitrol van innovaties binnen de agrarische sector.

 

Daarnaast moet uw project op minimaal één van de volgende thema’s betrekking hebben:

 

 

Bedragen & voorwaarden

De subsidie bedraagt 40% van de subsidiabele kosten. Daarbij geldt voor het uiteindelijke subsidiebedrag een minimum van € 50.000 en een maximum van € 300.000. Toekenning van de subsidie gebeurd op basis van kwaliteitsbeoordeling. Hoe hoger uw score, hoe groter de kans dat uw aanvraag wordt goedgekeurd.

 

Subsidie aanvragen

Het aanvragen van de POP3 Overijssel is mogelijk tot en met 6 april 2018. Wilt u meer weten over uw kansen voor deze regeling? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op of laat uw gegevens achter, dan bellen wij u terug.

 

Vestiging Zwolle: 038 – 853 13 85                         
Vestiging Enschede: 053 – 434 85 12