Subvention, subsidie advies

Bouw- & Investeringsprojecten

Duurzaam investeren is de toekomst

Home > Specialismen > Bouw- & Investeringsprojecten > Nieuws Bouw- & Investeringsprojecten > Duurzaam vastgoed in 2018? Deze subsidies leveren u geld op

Duurzaam vastgoed in 2018? Deze subsidies leveren u geld op

13 feb 2018 | Gepost door: Thijs

 

Duurzaamheid blijft ook in 2018 een grote rol spelen bij het ondernemen en beleggen in vastgoed: een positieve ontwikkeling die door de overheid gestimuleerd wordt. De diverse subsidies maken duurzaam vastgoed een interessante investering met financiële voordelen. Bent u al op de hoogte van de mogelijkheden?

 

 

Financiële en fiscale voordelen

Vandaag de dag worden we bijna overstelpt door informatie over regelingen en duurzaamheidsontwikkelingen. Bij Subvention zijn we als subsidieadviesbureau dagelijks in gesprek met vastgoedbeleggers, ondernemers en woningcorporaties die zelf niet uit het doolhof van subsidies komen. We hebben daarom de belangrijkste regelingen voor u op een rij gezet, inclusief de financiële of fiscale voordelen.   

 

 

 

Huursector moet snel zijn

Voor woningcorporaties en andere verhuurders zijn de STEP en RVV de belangrijkste subsidieregelingen. En gezien de laatste ontwikkelingen is het ook zeker de moeite waard om ze te benoemen. De budgetten zijn namelijk ontoereikend voor de rest van het jaar. Wie nog van de subsidies wil profiteren, moet dus eigenlijk vandaag nog actie ondernemen.

 

 

Groenfinanciering

Naast bovenstaande subsidies is er ook nog de mogelijkheid tot groenfinanciering. Dit is een samenwerking waarbij de overheid ‘groene’ spaarders en beleggers belastingvoordeel geeft, waardoor banken weer een extra laag rentetarief kunnen bieden bij leningen aan ‘groene’ investeerders. Als investeerder heeft u hier echter wel een groenverklaring voor nodig.

 

 

Meer info

Graag gaan we met u in gesprek over uw verduurzamingsplannen! We denken met u mee over de maximale financiële kansen en om geen subsidies mis te lopen, stellen we een agenda op met alle deadlines.  Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Subvention via het online contactformulier of telefonisch via 053 – 434 85 12 of 038 – 853 13 85.