Subvention, subsidie advies

Bouw- & Investeringsprojecten

Duurzaam investeren is de toekomst

Beurs: Energie 2015

Logo-Energie-VakbeursSubvention.jpg

Bent u erbij op de Energie Vakbeurs 2015?

 

Vakbeurs Energie is hét live B2B-platform gericht op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Een platform boordevol innovatieslezingen, live demonstraties en waardevolle contacten. Vakbeurs Energie geeft bezoekers antwoord op twee kernvragen: hoe kom ik aan mijn energie? En vervolgens: hoe zet ik deze optimaal in? Deze tweede vraag splitst zich daarbij verder uit in de toepassing bij gebouwen en de toepassing in het proces. Daartoe zijn binnen de Vakbeurs Energie 2 specifieke platforms ingericht: Energie & Gebouw en Energie & Industrie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. Deze beurs mag u niet missen. Subvention adviseert u graag over alles wat te maken heeft met duurzaam ondernemen en de mogelijkheden voor subsidie.

 

Bezoek onze stand (D.036, hal 3) op de Vakbeurs Energie 2015. Wij informeren u graag over het laatste nieuws en bijzondere regelingen. Meld u snel aan en bezoek de beurs gratis!

 

Energietransitie in de praktijk

Op de vakbeurs Energie vindt u alles om te komen tot een optimale, duurzame energiebesparing in de bouw en industrie. Van duurzame opwekking tot decentrale opslag en van biomassa tot smart grids: maak kennis met de laatste ontwikkelingen en de nieuwste producten.

 

Wanneer? 6, 7 en 8 oktober 2015
Waar? Brabanthallen 's Hertogenbosch
Openingstijden? 10.00 uur tot 17.00 uur
Exposanten? Bekijk de deelnemerslijst hier
Toegangskaarten? Bestel uw gratis toegangskaarten hier
Programma? Bekijk het programma hier

 

Gerelateerde projecten

in andere specialismen