Subvention, subsidie advies

Bouw- & Investeringsprojecten

Duurzaam investeren is de toekomst

Beurs: Renovatie & Transformatie 2015

Renovatie-beurs.jpg

Renovatie & Transformatie is het nationale platform voor duurzame vernieuwing in bouw en vastgoed. Hier ontdekt en ervaart u de nieuwste (totaal)oplossingen, inspirerende ideeën en innovatieve concepten op het gebied van renoveren en transformeren. Subvention vertelt u meer over subsidie voor duurzaam renoveren en herbestemmen op de Renovatie & Transformatie 2015 tijdens de week van de bouw van 9 tot en met 13 februari 2015.

 

Wat heeft Renovatie & Transformatie 2015 u te bieden?

 

 

Subsidie voor duurzaam renoveren en herbestemmen

Duurzaamheid is steeds belangrijker! Diverse subsidiemogelijkheden zijn er voor het renoveren en herbestemmen van gebouwen in het algemeen. Denk aan de energieprestatieverbetering van bedrijfsgebouwen, renoveren met een duurzaamheidslabel zoals BREEAM, GPR of LEED. Daarnaast zijn individuele duurzame investeringen in uw gebouw ook subsidiabel.

 

Maar ook voor de renovatie van woningen en monumenten zijn er ruime mogelijkheden. Voor corporaties liggen er vooral kansen op het gebied van het verbeteren van het energielabel en duurzaam renoveren van woningen. Maar ook voor monumenten en gebouwen die leeg (komen te) staan zijn er volop mogelijkheden om her te bestemmen.

 

Hebt u een project waar duurzaam renoveren en herbestemmen aan bod komt? Vergeet dan niet de subsidiemogelijkheden in kaart te brengen.

 

Komt u ook?

Deze beurs mag u niet missen. De adviseurs van Subvention adviseren u graag over alles wat te maken heeft met duurzaam renoveren en herbestemmen van vastgoed.

 

Bezoek onze stand (07.E033, hal 7) op de Renovatie& Transformatie 2015! Wij informeren u graag over het laatste nieuws en bijzondere regelingen. Meld u snel aan en bezoek de beurs gratis!

 

Waneer? 9 t/m 13 februari 2015
Waar? Jaarbeurs Utrecht
Openingstijden? 09.30 uur tot 17.30 uur
Exposanten? Bekijk de catalogus hier
Toegangskaarten? Bestel uw gratis toegangskaarten hier