Subvention, subsidie advies

Bouw- & Investeringsprojecten

Duurzaam investeren is de toekomst

Duurzame nieuwbouw Tjellens in Hengelo

Tjellens-pand.jpg

Tjellens is een landelijk opererende organisatie met diverse vestigingen. Tjellens is een adviesbureau voor recruitment en outplacement en specialist op technisch georiënteerde functies.

 

Duurzaam gebouw

Passend binnen de strategie van Tjellens heeft zij een hoogwaardig en duurzaam kantoor gerealiseerd op de Westermaat Campus in Hengelo. Het gebouw is gerealiseerd volgens de maatlat groenfinanciering, catgeorie zeer duuurzame utiliteitsbouw. Zo wordt onder andere het hemelwater dat op het gebouw valt, rechtstreeks in de vijver geloosd en niet in het riool. Daarnaast is overal duurzaam hout toegepast. Naast enkele milieuvriendelijke investeringen is er ook gedacht aan energiezuinigheid en is het gebouw voorzien van een warmtepomp, warmteterugwinningsysteem uit ventilatielucht en zijn er 14 zonnepanelen op het dak geplaatst. Voor een goed binnenklimaat is tevens de nieuwste ontwikkeling op glasgebied toegepast.

 

 

Subsidies

Voor dit hoogwaardige duurzame gebouw heeft Subvention met succes subsidieaanvragen ingediend voor:

 

Op vrijdag 6 maart 2015 is het pand op feestelijke wijze geopend en officieel in gebruik genomen.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit project? Neemt u dan contact op met Ivo Haarman via 053 - 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.