Subvention, subsidie advies

Bouw- & Investeringsprojecten

Duurzaam investeren is de toekomst

Home > Specialismen > Bouw- & Investeringsprojecten > Projecten Bouw- & Investeringsprojecten > Zeer duurzaam bedrijfspand De Verandering in Scherpenzeel

Zeer duurzaam bedrijfspand De Verandering in Scherpenzeel

Gebouw-VOF2020.jpg

Zeer duurzame ambitie

Bouwpartners wilde in Scherpenzeel een zeer duurzame nieuwbouw neerzetten. Een mooie ambitie met als naam ‘De Verandering’, maar was deze ambitie ook haalbaar? Om de slagingskans van het project te vergroten werd Subvention ingeschakeld om de fiscale subsidies te verzorgen. Na analyse van de plannen stelden wij voor het gebouw te voorzien van een duurzaamheidslabel volgens GPR Gebouw. Hierbij worden de bouwplannen getoetst op de onderdelen energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Naast een concretisering van de duurzaamheidsambitie zorgt dit ook voor concrete subsidiemogelijkheden.

 

Zeer duurzaam resultaat

Het gebouw is door onze zusterorganisatie Zienergie voorzien van een GPR Gebouw label met een integrale score boven de 8,0. Hiermee is de duurzame ambitie ruimschoots waargemaakt. Daarnaast is er een EPG van 0,4 gerealiseerd die met de toevoeging van zonnepanelen zelfs nog energieneutraal kan worden. Vanuit een integrale benadering zijn talloze duurzame ingrepen in de nieuwbouw gecombineerd:

 

Hiermee is een zeer duurzaam gebouw gerealiseerd dat respect heeft voor zijn omgeving en dit combineert met een hoogwaardig binnenklimaat en een doelstelling van ‘nul-energie-verbruik’!

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de kansen voor uw vastgoedproject? Neem dan contact op met Bastiaan Bijloos via 0182 - 541 488 of maak gebruik van het contactformulier.