Subvention, subsidie advies

Innovatie

Een sprong voorwaarts

Home > Specialismen > Innovatie > Nieuws Innovatie

Nieuws Innovatie

< vorige 1 2 3 volgende >
20151118-Maarten-Wassing-LR.jpg
Maarten

Samenwerken aan een innovatieproject? Maak gebruik van de MIT-subsidie!

08 mei 2018 - Vanaf juli is er weer subsidie beschikbaar voor mkb-ondernemers die bezig willen met Research & Development (R&D), productontwikkeling of een innovatieproject. De nieuwe MIT-regeling gericht op R&D-samenwerkingsprojecten stimuleert de ontwikkeling of vernieuwing van producten, productieprocessen of diensten.
20151118-Jeroen-Veenhuizen-LR.jpg
Jeroen

Industrie 4.0: de opkomst van verbonden fabrieken

02 mei 2018 - Sinds de 18e eeuw volgt de ene industriële revolutie de andere steeds sneller op. Van de uitvinding van de stoommachine tot elektriciteit en van digitalisering naar automatisering. De verbinding van systemen en fabrieken zorgt voor ‘industrie 4.0’. De overheid ondersteunt deze revolutie van digitalisering naar verbonden systemen en biedt subsidiekansen voor ondernemers.
20151118-Niels-Boomkamp-LR.jpg
Niels

Subsidiekansen voor innovatie ondernemers in Oost-Nederland

05 apr 2018 - Bent u mkb-ondernemer in Overijssel of Gelderland en gaat u innoveren? Dan passen de subsidiemogelijkheden het Operationeel Programma (OP)-Oost wellicht bij u.
20151118-Maarten-Wassing-LR.jpg
Maarten

Openstelling MIT innovatiesubsidie in april

05 apr 2018 - Gaat u dit jaar innoveren? Om als mkb’er uw ambitie te kunnen verwezenlijken, kunt u beroep doen op de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). Aanvragen kan vanaf 17 april!
20151118-Jeroen-Veenhuizen-LR.jpg
Jeroen

DevOps: Werken tussen techniek (development) en management (operations)

03 apr 2018 - De rol van ICT groeit nog steeds. De vertaling van technische ontwikkelingen naar het operationele vlak lijkt een steeds grotere uitdaging. In dit artikel gaan we in op het belang van een goede vertaling voor de subsidiekansen voor uw bedrijf.
20151118-Jeroen-Veenhuizen-LR.jpg
Jeroen

ICT & Techniek - De kracht van data en deep understanding

27 feb 2018 - Het ophalen van data is toegankelijker dan ooit. Dit brengt echter wel een belangrijke uitdaging voor de toekomst met zich mee, want, hoe maken we hier optimaal gebruik van? In dit artikel leggen we uit hoe deep understanding hier een rol in speelt en welke subsidiekansen er voor u liggen binnen dit thema.
20151118-Maarten-Wassing-LR.jpg
Maarten

Innovatie en economische ontwikkeling: subsidie voor mkb'ers Noord-Nederland

26 feb 2018 - Innovatief idee voor een nieuw product, systeem of dienst? Met de subsidieregeling VIA (Versneller Innovatieve Ambities) ontvangt u als Noord-Nederlandse mkb’er subsidie voor de ontwikkelingskosten. Afhankelijk van het project kan die subsidie oplopen tot wel € 100.000,-.
20151118-Maarten-Wassing-LR.jpg
Maarten

Innovatiesubsidie MIT: nieuwe openstelling voorjaar 2018

01 feb 2018 - Gaat u dit jaar innoveren? Om als mkb’er uw ambitie te kunnen verwezenlijken, kunt u beroep doen op de Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT). De subsidieregeling stimuleert mkb-bedrijven bij product- en procesontwikkeling. De openstellingsdatum van de eerste regio is inmiddels bekend: vanaf het voorjaar kunt u uw aanvraag indienen.
20151118-Freerk-Jan-Hoekstra-LR.jpg
Freerk Jan

Mixed Reality: hype of innovatiekans?

31 jan 2018 - De afgelopen jaren stonden bol van de ontwikkelingen rondom Virtual Reality en Augmented Reality. Vrij recent is daar een derde variant aan toegevoegd: Mixed Reality. Wat houdt deze nieuwe ‘reality’ in? En is dit inderdaad een ontwikkeling die weer verder gaat dan de bestaande varianten? Onze ICT-specialist Jeroen Veenhuizen dook dieper in dit onderwerp om de antwoorden boven water te krijgen.
20151118-Maarten-Wassing-LR.jpg
Maarten

Subsidie voor bedrijfsinvesteringen in Groningen

30 jan 2018 - Het zijn populaire bestemmingen voor ondernemers: bedrijventerrein Eemsdelta en het Zernike Sciencepark. En de subsidieregeling voor specifiek deze gebieden maakt het extra interessant om er als bedrijf te investeren in grond, gebouwen of duurzame bedrijfsuitrusting. Vanaf woensdag 7 februari 2018 kunt u opnieuw beroep op de RIG-subsidie.
< vorige 1 2 3 volgende >