Subvention, subsidie advies

Innovatie

Een sprong voorwaarts

Home > Specialismen > Innovatie > Nieuws Innovatie > Subsidie voor projecten met vernieuwende internetideeën

Subsidie voor projecten met vernieuwende internetideeën

13 dec 2016 | Gepost door: Jeroen

Inmiddels kunnen we geen dag meer zonder internet. Een wereld zonder het world wide web is niet meer in te denken. Het internet biedt wereldwijd kansen, maar is ook kwetsbaar. Veiligheid, stabiliteit en vertrouwen in internet zijn belangrijke speerpunten vandaag de dag. Vanaf halverwege december is er subsidie beschikbaar voor innovatieve internetprojecten die de stabiliteit en veiligheid van het internet bevorderen.

 

Interessante projecten

Projecten die het internet versterken, internet inzetten op een vernieuwende manier of investeren in goede ideeën kunnen aanspraak maken op subsidie. De drie pijlers:

 

 

Voor wie?

Hebt u als ondernemer of stichting een innovatief idee, waarmee het internet stabieler en veiliger kan worden en waarmee kennis en vaardigheden van gebruikers toenemen, aarzel dan niet om een aanvraag in te dienen.

 

Subsidie

Het subsidiebedrag is afhankelijk van de fase waarin het concept zich bevindt

 

Projecten, die reeds financiële steun hebben ontvangen, zijn bijvoorbeeld: VPN4all, Cryptokids en patroonherkenning DDoS en Botnets.

 

Meer weten?

Wilt u weten of uw idee in aanmerking komt voor deze subsidie? Neem dan voor meer informatie contact op met Jeroen Veenhuizen via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.