Subvention, subsidie advies

Innovatie

Een sprong voorwaarts

Home > Specialismen > Innovatie > Projecten Innovatie > ICT-subsidie: 'domme' mobiele apparaten 'slim' maken!

ICT-subsidie: 'domme' mobiele apparaten 'slim' maken!

MOXX.jpg

Moxx loopt al jaren voorop op het gebied van innovatieve, mobiele, oplossingen. Bedrijven hebben tegenwoordig met honderden mobile devices te maken, zoals de pakketdiensten die over een PDA beschikken, waarmee ze pakketten kunnen registreren en afleveren bij klanten. Organisaties moeten 100% kunnen vertrouwen op hun mobiele infrastructuur, de inzetbaarheid moet worden verhoogd en tegelijkertijd neemt de kostendruk toe. Moxx speelt hierop in met innovatieve oplossingen die bedrijven ontzorgen. Het gaat daarin verder dan traditionele system integrators.

 

Een van de meest recente ontwikkelingen, die Moxx heeft vormgegeven is het intelligenter maken van "domme" apparaten. Moxx stelt dat de mobile devices sensoren zijn die exact kunnen aangeven wat hun status is en dat van andere "domme" apparaten in hun omgeving. Hiervoor verwerkt Moxx dagelijks miljarden records sensor data waarmee een virtuele werkelijkheid kan worden weergegeven en met de verworven inzichten tijdige (automatische) bijsturing mogelijk wordt. Moxx heeft onderdelen van deze vorm van IoT (Internet of Things) in de praktijk kunnen brengen door ICT-project subsidiebegeleiding van Subvention. Door deze subsidietoekenning is Moxx BV in staat om R&D-risico’s te nemen en in staat koploper te blijven op het gebied van innovatieve mobility oplossingen!

 

WBSO

De WBSO-regeling is bestemd voor bedrijven die durven te innoveren. De overheid wil ondernemers die moed tonen om te innoveren, ondersteunen door middel van een korting op de te betalen loonbelasting. De WBSO is ook aan te vragen voor de ontwikkeling van software met een innovatief karakter. Een voorwaarde voor toekenning is om van tevoren de programmeer technische uitdagingen helder te krijgen en scherp te formuleren. Ons ICT-subsidieteam kan u hierbij helpen door met hun ICT-kennis en –achtergrond de juiste vragen te stellen en de antwoorden te vervatten in een succesvolle subsidieaanvraag.

 

Meer weten?

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie of hebt u een vragenbrief van het RVO ontvangen op WBSO-ICT gebied waarbij u hulp nodig hebt? Neem dan vrijblijvend contact met onze ICT-subsidiespecialist, Jeroen Veenhuizen, via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.