Subvention, subsidie advies

Innovatie

Een sprong voorwaarts

Home > Specialismen > Innovatie > Projecten Innovatie > Subsidieverlening OP-Oost Innovatie samenwerkingsprojecten De-Icing

Subsidieverlening OP-Oost Innovatie samenwerkingsprojecten De-Icing

De-Icing.png

Subvention heeft namens Euro-Chemicals B.V. uit Denekamp een aanvraag in het kader van het Europees subsidieprogramma EFRO 2014-2020 Oost-Nederland (OP-Oost) met succes aangevraagd.

 

Anti-ijs coating

Het project ‘De-Icing’ heeft als doel een anti-ijs coating te ontwikkelen, die ijsvorming op installaties, leidingenwerk, vliegtuigvleugels, rails, etc. voorkomt. De coating, bestaande uit masterbatch van alumina nanovezels zal ijsgroei op diverse installaties tegen kunnen gaan. Voor grote industriële bedrijven, zoals de NAM, Shell, en Johnson Controls die dagelijks met ijsvorming als probleemfactor te maken hebben, biedt de coating een permanente oplossing voor het hardnekkige ijsprobleem. ‘De-Icing’ ontvangt een subsidie van € 156.802,-.

 

OP-Oost 2014-2020

Het OP-Oost programma richt zich op de versterking van de regionale economie in Oost-Nederland. Doelstelling is bedrijven te stimuleren meer omzet te halen uit productvernieuwing en innovaties.

 
Meer weten?

Wilt u weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Of wilt u meer informatie over deze regelingen? Neemt u dan contact op met Niels Boomkamp of Kathleen Bos via telefoonnummer 053 - 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.