Subvention, subsidie advies

Lokale Overheid

Werken aan leefbaarheid

Home > Specialismen > Lokale Overheid > Nieuws Lokale Overheid > Subsidieopenstelling voor gemeenten: langdurige werklozen weer aan het werk

Subsidieopenstelling voor gemeenten: langdurige werklozen weer aan het werk

21 mrt 2012 | Gepost door:

Met deze aanvullende subsidie kunt u als gemeente verschillende groepen arbeidsongeschikten helpen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Denkt u hierbij aan:

 

 

First come, First serve

Vanaf begin mei 2012 kunnen wij een aanvraag voor u indienen. Om het hele aanvraagtraject zo goed mogelijk te begeleiden komen wij graag zo snel mogelijk met u in contact. Projecten worden toegekend op basis van ‘first come, first serve’.

 

Subsidie

De subsidie bedraagt maximaal 40% van de projectkosten met een bovengrens van € 5 miljoen. Voor kleine gemeenten bestaat er de mogelijkheid om samen te werken. Er moet namelijk voldaan worden aan de minimum projectkosteneis van € 250.000,-.

 

Wilt u meer weten?

Wilt u weten wat de mogelijkheden en voorwaarden zijn voor uw gemeente? Wilt u uw project vrijblijvend voorleggen aan onze subsidiespecialisten? Neemt u dan telefonisch contact op met Roel Winkels via 053 - 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.