Subvention, subsidie advies

Lokale Overheid

Werken aan leefbaarheid

Home > Specialismen > Lokale Overheid > Nieuws Lokale Overheid > Subsidieregeling voor verbetering dienstverlening aan bedrijven

Subsidieregeling voor verbetering dienstverlening aan bedrijven

19 dec 2011 | Gepost door:

De subsidieregeling het Bewijs van Goede Dienst wordt op 30 december aanstaande opnieuw opengesteld. Met behulp van deze regeling kunnen gemeenten hun dienstverlening aan ondernemers verbeteren. In 2012 wordt de subsidie naast gemeenten ook opengesteld voor provincies en waterschappen.

 

Subsidie

Het doel van het Bewijs van Goede Dienst is het verbeteren van de ondernemerstevredenheid, het besparen van kosten en het verminderen van de administratieve lasten en.

 

In 2011 hebben al 144 gemeenten gebruik gemaakt van deze regeling waarbij in deze gemeenten de dienstverlening richting bedrijven aanzienlijk is verbeterd.

 

Het beschikbare budget voor 2012 is vastgesteld op € 800.000,- en wordt toegekend op basis van ‘first come, first serve’. Als gemeente kunt u maximaal een subsidie ontvangen van € 15.000,- voor de externe begeleidingskosten.

 

 

Voorbeeldproject


Meer informatie?

Wilt u als gemeente, provincie of waterschap meer informatie over deze regeling? Neemt u dan contact op met Roel Winkels via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.