Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Nieuws Onderwijs & Arbeid > 100% subsidie voor werk-naar-werktrajecten woningcorporaties

100% subsidie voor werk-naar-werktrajecten woningcorporaties

21 apr 2015 | Gepost door: Ruud

Arbeidsmobiliteit is een veel genoemde term binnen woningcorporaties, vooral bij P&O afdelingen. Zo is er vaak sprake van werk-naar-werktrajecten, oftewel loopbaan- en outplacementtrajecten. Om werk-naar-werktrajecten zo goed mogelijk te begeleiden voor de medewerkers is er 100% subsidie beschikbaar  (€ 2.500) voor 200 werk-naar-werktrajecten.

 

Hoe werkt het?

Woningcorporaties kunnen voor maximaal vijf trajecten subsidie aanvragen. De subsidie bedraagt maximaal € 2.500 per traject. Er is in totaal budget beschikbaar voor 200 trajecten. Aanvragen worden beoordeeld op volgorde van binnenkomst.  Het is van groot belang om snel stappen te nemen. Zo hebt u het meeste kans om in aanmerking te komen.

 

Kunnen wij u helpen?

Is er binnen uw organisatie sprake van werk-naar-werktrajecten voor medewerkers? Breng uw P&O afdeling op de hoogte van deze subsidiekans! De adviseurs van Subvention bekijken graag vrijblijvend met u de subsidiemogelijkheden. Neem contact op met Ruud Lenderink via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van het contactformulier.