Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Nieuws Onderwijs & Arbeid > Meer mensen langer en productief aan het werk houden met ruim € 20 miljoen extra subsidie

Meer mensen langer en productief aan het werk houden met ruim € 20 miljoen extra subsidie

17 jul 2015 | Gepost door: Ruud

Er komt ruim € 20 miljoen extra beschikbaar voor ‘duurzame inzetbaarheid’ om meer mensen langer en productief aan het werk te houden. Dat kan bijvoorbeeld door werknemers te helpen gezond te blijven of tijdig te laten omscholen. Het geld is vrijgemaakt uit het Europees Sociaal Fonds.

 

Werken aan duurzame inzetbaarheid? Vraag subsidie aan! Neem direct contact met ons op.

 

Subsidie aanvragen duurzame inzetbaarheid

Vanaf 19 oktober 2015 kan er subsidie worden aangevraagd door bedrijven en instellingen om mensen langer en productief aan het werk te houden. De werkgever heeft recht op subsidie voor projecten waarbij een externe adviseur wordt ingezet. De subsidie per project bedraagt maximaal 50% van de projectkosten, met een maximum van € 10.000,-.

 

Projecten om langer en productief aan het werk te blijven

Er zijn diverse projecten mogelijk binnen organisaties om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. De definitieve thema’s en activiteiten waarop advies kan worden ingewonnen zijn:

Speciaal voor externe adviseurs

Als externe adviseur geeft u organisaties een advies op maat, inclusief begeleiding bij de implementatie van het plan binnen de organisatie. Wilt u, als extern adviseur, uw klanten adviseren met behulp van subsidie? Dan komen wij graag in contact met u.

 

Uw organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een project bij uw organisatie? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Ruud Lenderink via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van het contactformulier.