Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Nieuws Onderwijs & Arbeid > Productiever en efficiënter werken met € 10.000 subsidie voor uw werknemers

Productiever en efficiënter werken met € 10.000 subsidie voor uw werknemers

01 okt 2015 | Gepost door: Frederique

Investeren in uw medewerkers zorgt ervoor dat uw bedrijf sterk en toekomstbestendig blijft. Een hoger rendement, productiever en efficiënter werken. Dat klinkt elke ondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Met subsidie van Europa kan ook uw organisatie nu aan de slag met het thema ‘duurzame inzetbaarheid’.

 

Uw medewerkers langer en productiever aan het werk?

Efficiënte en kwalitatief sterke werkprocessen zijn vaak de sleutel tot een succesvolle organisatie. Uw medewerkers spelen hierin de hoofdrol. Liggen de verantwoordelijkheden bij de juiste werknemer? Is uw medewerker breed en flexibel inzetbaar? Hoe verkort u doorloop- en wachttijden? Voert u preventief medisch onderzoek uit of een medewerkerstevredenheidsonderzoek? En wat levert dit u op?

 

Hebt u de antwoorden op deze vragen? Het is als werkgever noodzakelijk te investeren in uw medewerkers en hierover advies in te winnen, alleen hierdoor kan uw organisatie zich verder ontwikkelen. Het goede nieuws is dat u dit nu kunt doen met behulp van subsidie.

 

Subsidie voor uw organisatie?

Vanaf 19 oktober 2015 kan er subsidie worden aangevraagd voor projecten die de duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie vergroten. U hebt als werkgever recht op subsidie voor projecten waarbij een externe adviseur wordt ingezet. De subsidie per project bedraagt maximaal 50% van projectkosten, met een maximum van € 10.000.

 

Welke projecten komen in aanmerking voor subsidie?

Er zijn diverse projecten mogelijk binnen organisaties om de duurzame inzetbaarheid te vergroten. De thema’s en activiteiten waarop advies kan worden ingewonnen zijn:

Deadline 19 oktober: wees er snel bij!

Verwacht wordt dat het budget snel geclaimd is. Wees er daarom snel bij en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Neemt contact op met Ruud Lenderink of Frederique Lotgerink Bruinenberg via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van het contactformulier.