Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Nieuws Onderwijs & Arbeid > Subsidie voor de inhuur van externe adviseurs voor uw personeelsvraagstukken; ESF

Subsidie voor de inhuur van externe adviseurs voor uw personeelsvraagstukken; ESF

15 sep 2016 | Gepost door: Ruud

Hebt u personeelsvraagstukken? Grijp dan nu uw kans! Als u nu besluit om uw personeelsmanagement te professionaliseren door te investeren in duurzame inzetbaarheid, kunt u een aanzienlijke subsidie ontvangen. U komt in aanmerking wanneer u dit uitbesteedt aan een externe advies/implementatiepartij.

 

Doel van de subsidieregeling

De subsidieregeling is bedoeld om de duurzame inzetbaarheid van medewerkers bij bedrijven en instellingen te bevorderen. Daarbij dient een potentieel project, dat in aanmerking wil komen voor deze regeling, gericht te zijn op in ieder geval één van de onderstaande vier subthema’s:

 

Subsidiabele kosten

Enkel de kosten (uren) die een externe adviseur maakt voor het opstellen van een adviesplan, een implementatieplan en het begeleiden bij het implementeren van een advies zijn subsidiabel.

 

Hoogte subsidie

Wanneer de aanvraag aan de eisen van de subsidieregeling voldoet, kunt u een subsidie van maximaal € 10.000,- ontvangen die na afronding en verantwoording van het project wordt uitbetaald. Het subsidiepercentage over de subsidiabele kosten betreft 50%. Om in aanmerking te komen voor subsidie, zullen de subsidiabele kosten niet lager mogen zijn dan € 12.000,-.

 

Aanvraagtijdvak

Subsidieaanvragen met betrekking tot een project in het kader van het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers, kunnen worden ingediend vanaf 14 november 2016, 9:00 uur, tot en met 25 november 2016, 17:00 uur. Toekenning wordt op basis van het ‘first come, first serve’ principe bepaald.

 

Meer weten?

Gezien de grote belangstelling, is het verstandig dat wij uw projectidee zo snel mogelijk concretiseren en bij akkoord indienen. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek neemt u contact op met Ruud Lenderink of Jeroen Veenhuizen via 038 – 853 13 85 / 053 - 434 85 12 of u kunt het contactformulier invullen.