Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Nieuws Onderwijs & Arbeid > Subsidie voor ontwikkeling medewerkers vanuit provincie Overijssel

Subsidie voor ontwikkeling medewerkers vanuit provincie Overijssel

18 jan 2017 | Gepost door: Niels

De provincie Overijssel stelt € 500.000,- beschikbaar voor de subsidieregeling HRM scholingsregeling MKB. Hiermee worden MKB-bedrijven ondersteund bij het inzetten van ontwikkelingstrajecten voor medewerkers.

 

Subsidie

De subsidie bedraagt maximaal 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van € 20.000 per aanvraag. Daarnaast zijn ook de verletkosten die u als werkgever maakt voor het vrijmaken van de medewerker aan het maatwerkontwikkeltraject subsidiabel, mits deze onder werktijd wordt gevolgd.

 

Activiteiten

Subsidie is beschikbaar voor de volgende activiteiten:

 

Voorwaarden

U kunt voor subsidie in aanmerking komen als:

 

 

Voor wie?

De regeling is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf (mkb).

 

Aanvragen

Vanaf begin dit jaar kunnen organisaties een aanvraag indienen. De aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en per onderneming kunt u maximaal één aanvraag indienen.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de regeling of bent u benieuwd of uw project in aanmerking komt voor subsidie? Neem contact op met Niels Boomkamp via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van het contactformulier.