Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Nieuws Onderwijs & Arbeid > Subsidiekans voor personeel in opleiding

Subsidiekans voor personeel in opleiding

13 aug 2015 | Gepost door: Maarten

Heeft uw bedrijf het afgelopen studiejaar (2014 -2015) personeel in dienst gehad dat een opleiding volgt? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor € 2.700 subsidie per gerealiseerde praktijk- of leerwerkplek. Een praktijk- en leerwerkplaats is een tijdelijke periode waarin u als bedrijf een student of leerling de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en hierin de benodigde begeleiding biedt.

 

Tegemoetkoming werkgever

De achtergrond van de subsidie is dat de overheid werkgevers wil stimuleren om praktijkleer- en werkleerplaatsen aan te bieden. De subsidie is zodoende een tegemoetkoming in de kosten die u als werkgevers maakt voor de begeleiding van een leerling, deelnemer of student . Met deze subsidie hebt u ook recht op een tegemoetkoming in de loon- of begeleidingskosten wanneer u een promovendus of technologisch ontwerper in opleiding (toio) een werkplek biedt.

 

Komt u in aanmerking?

Als werkgever kunt voor de volgende groepen subsidie krijgen:

Uw kans: vraag nu subsidie aan

Uiteraard begeleiden wij u graag bij het aanvragen van deze subsidie. Daarnaast adviseren onze adviseurs u vrijblijvend of uw bedrijf voor deze of andere subsidies in aanmerking komt. Let hierbij op dat de aanvragen uiterlijk tot 15 september 2015 kunnen worden ingediend. Neemt u contact op met Maarten Wassing via 038 – 853 13 85 of maak gebruik van het contactformulier.