Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Beurs: Inzet op Maat 2015

Logo-Inzet-op-maat.jpg

Op 2 en 3 november 2015 vindt het vakevent Inzet op Maat plaats. Een event wat helemaal gericht is op HR professionals en (lijn)managers die zich bezig houden met duurzame inzetbaarheid van personeel. Tijdens deze twee beursdagen kunt u zich laten informeren en inspireren. Samen met Countus en De Raadgevers is Subvention vertegenwoordigd op deze beurs en nodigen wij u graag uit.

 

Elke dag wordt er een breed en gevarieerd programma aangeboden waarin allerlei aspecten van duurzame inzetbaarheid aan bod komen. Op onze stand informeren wij u graag over het unieke combinatiepakket dat wij u aanbieden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 

Productiever en efficiënter werken met € 10.000 subsidie voor uw werknemers

Investeren in uw medewerkers zorgt ervoor dat uw bedrijf sterk en toekomstbestendig blijft. Een hoger rendement, productiever en efficiënter werken. Dat klinkt elke ondernemer natuurlijk als muziek in de oren. Met subsidie van Europa kunt u direct aan de slag!

 

Benut onze kracht: uniek concept

Het unieke concept van De Raadgevers, Countus en Subvention maakt dat u realtime op de beurs uw project gaat opzetten met specialisten. Samen geven wij u inzicht in de knelpunten binnen uw organisatie en maken we een voorstel. Vervolgens wordt direct de subsidie voor u aangevraagd. We slaan de handen in één en gaan gelijk met de verbeterslag voor uw organisatie aan het werk. Hierbij worden werknemers uit alle lagen van de organisatie betrokken om een optimaal draagvlak te creëren.

 

Onze specialiteiten:

Beursfacts op een rij

Wanneer?                          2 en 3 november 2015 

Waar?                                Congrescentrum 1931 Brabanthallen, Den Bosch

Openingstijden?              10:00 uur tot 17:00 uur

Exposanten?                     Bekijk de deelnemerslijst hier

Toegangskaarten?          Bestel uw gratis toegangskaarten hier

Programma?                     Bekijk het programma hier