Subvention, subsidie advies

Onderwijs & Arbeidsmarkt

Brug van onderwijs naar arbeidsmarkt

Home > Specialismen > Onderwijs & Arbeidsmarkt > Projecten Onderwijs & Arbeidsmarkt > Landstede Training, Opleiding & Advies aan de slag met talentenanalyses

Landstede Training, Opleiding & Advies aan de slag met talentenanalyses

Landstede1.jpg

Landstede Training, Opleiding & Advies heeft gebruik gemaakt van de subsidieregeling ESF actie E. Deze subsidie richt zich op thema’s binnen Sociale Innovatie. Denkt u hierbij aan activiteiten die de duurzame inzetbaarheid vergroten en bedrijfsprocessen verbeteren om effectiever te werken. Namens Landstede laten we directeur Joke Tuytel  aan het woord:

 

Wat heeft het thema Sociale Innovatie jullie gebracht?
Binnen Landstede zijn HRM-adviseurs aan het werk gegaan met het schrijven van een plan van aanpak op maat”, vertelt  Joke. “Een groot onderdeel hiervan is geweest het uitvoeren van talentenanalyses. Talentenanalyses zorgen voor een betere samenwerking binnen het team, doordat mensen in hun kracht zijn gezet en weten waar hun talent ligt.”

 

“Landstede heeft Subvention ingeschakeld om het hele subsidietraject actief te begeleiden. Door de kunde en ervaring van Subvention is het gehele traject soepel verlopen. Een prettige samenwerking en het behalen van onze doelstelling is hiervan het resultaat.”