Subvention, subsidie advies

Plattelandsontwikkeling & Toerisme

Van buiten weten

Home > Specialismen > Plattelandsontwikkeling & Toerisme > Nieuws Plattelandsontwikkeling & Toerisme > € 5,1 miljoen subsidie beschikbaar restauratie rijksmonumenten Noord-Holland

€ 5,1 miljoen subsidie beschikbaar restauratie rijksmonumenten Noord-Holland

22 jul 2015 | Gepost door:

Vanaf 13 augustus 2015 is er ruim € 5,1 miljoen subsidie beschikbaar om rijksmonumenten in de provincie Noord-Holland te restaureren.

 

Welke projecten komen in aanmerking voor subsidie?

Subsidie kan worden aangevraagd voor projecten gericht op het restaureren van een rijksmonument in één van de volgende categorieën:

 

De regeling stimuleert eigenaren van monumenten om het object in stand te houden of te restaureren, waarbij de bestaande publieksfunctie behouden blijft of wordt verruimd.

 

Subsidie restauratie monumenten

De subsidie bedraagt 50% van de subsidiabele kosten tot een maximum van € 750.000.

 

Spelregels

De belangrijkste spelregels zijn:


Waarom Subvention?

Subvention heeft ervaring met provinciale restauratiesubsidies en neemt voor u het gehele subsidietraject uit handen. Door ook de combinatie te maken met andere regelingen zorgen we er voor dat uw project optimaal gebruik maakt van de beschikbare subsidiemogelijkheden.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over bovenstaande subsidieregeling? Neemt dan contact op met Gonda Grutters-van den Heuvel via 0413 – 782 110 of maak gebruik van het contactformulier.