Subvention, subsidie advies

Plattelandsontwikkeling & Toerisme

Van buiten weten

Home > Specialismen > Plattelandsontwikkeling & Toerisme > Nieuws Plattelandsontwikkeling & Toerisme > Provincie Limburg publiceert nadere subsidieregels Sport 2014-2016

Provincie Limburg publiceert nadere subsidieregels Sport 2014-2016

04 aug 2014 | Gepost door:

De provincie Limburg heeft de Nadere subsidieregels sport 2014-2016 (SPORTLIM) gepubliceerd. Doel van de nieuwe regeling is om met sport en bewegen bij te dragen aan het versterken van het leef- en vestigingsklimaat in Limburg.

 

Voor Wie?

Rechtspersonen die een bijdrage leveren aan de vier programmalijnen. De provinciale sportorganisaties Stichting Huis voor de Sport Limburg, Stichting Topsport Limburg, Stichting Basissport Limburg en Stichting Jeugdsportfonds Limburg. Sportbonden en sportorganisaties die verantwoordelijk zijn voor de exploitatie van een Nationaal of Regionaal Training Centrum in Sportzone Limburg en Stichting Topsport Expertise & Innovatie Centrum (TEIC).

 

Subsidies kunnen worden ingediend op een van de volgende beleidsterreinen/onderdelen:

 

Subsidie

De specifieke voorwaarden variëren per onderdeel. Het subsidiebedrag bedraagt maximaal 50% van de totale subsidiabele projectkosten. Aanvragen kunnen worden ingediend van 18 juli 2014 tot 1 januari 2017 en worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de nadere subsidieregels Sport 2014-2016 of wilt u uw project vrijblijvend aan ons voorleggen? Neemt u dan contact op met Gonda Grutters-van den Heuvel via 0413 - 782 110 of maak gebruik van het contactformulier.