Subvention, subsidie advies

Plattelandsontwikkeling & Toerisme

Van buiten weten

Home > Specialismen > Plattelandsontwikkeling & Toerisme > Projecten Plattelandsontwikkeling & Toerisme > Op weg naar duurzame landbouw: succesvolle subsidieaanvraag voor likeur van puur fruit

Op weg naar duurzame landbouw: succesvolle subsidieaanvraag voor likeur van puur fruit

Fruitlikeur-Van-WelieSubvention.jpg

Van Welie is een teeltbedrijf van appels en peren, daarnaast beschikken zij over een koelhuis en boerderijwinkel in Stevensbeek. De teelt van fruit is een intensief proces waarbij gestreefd wordt naar kwalitatief hoogwaardig fruit voor de consument. De consument wil geen fruit met een afwijkende vorm of  klein plekjes. Verspilling van dit fruit is natuurlijk zonde! Van Welie bedacht een concept om van ‘tweede keus’ fruit likeuren te maken. Dus van puur fruit een alcoholische lekkernij produceren!

 

Fruitlikeur
Het doel van het project is om vernieuwende fruitlikeuren te produceren en toerisme te bevorderen. Het product wordt in eerste instantie aangeboden in Brabant, Limburg en Duitsland. Het uiteindelijke doel is om een educatieve fruitboerderij met arrangementen voor consumenten en bedrijven aan te bieden. Zo is er aandacht voor de voedselproductie, duurzaam gebruik van producten en afval.

 

Subsidie

Subvention heeft namens Van Welie een succesvolle subsidieaanvraag gedaan bij de provincie Noord-Brabant voor de subsidieregeling knelpunten platteland Noord-Brabant.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat we voor uw project kunnen betekenen? Of wilt u vrijblijvend uw project voorleggen aan een van onze subsidiespecialisten? Neemt u dan contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier.