Subvention, subsidie advies

Plattelandsontwikkeling & Toerisme

Van buiten weten

Zorgboerderij De Zegger in Bornerbroek

Zorgboerderij-De-Zegger.jpg

Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan de bouw van een prachtig nieuwe zorgboerderij aan de Bolscher Landen. Het resultaat is veelbelovend. Zorgboerderij De Zegger biedt vanaf heden professionele dag-, nacht-, weekend- en vakantieopvang voor kinderen (0 -18 jaar) met een autistische stoornis aan.

 

De zorgboerderij

Op de zorgboerderij worden de kinderen actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden op het bedrijf. Zo helpen de kinderen mee bij allerlei werkzaamheden rondom het voeren en verzorgen van de dieren. Op de boerderij is een centrale ruimte aanwezig zodat ook bij slecht weer activiteiten plaats kunnen vinden.

 

De ruimte om te spelen op het erf, de omgang met dieren, de betrokkenheid bij de bedrijfsvoering en de ruime opzet van de huisvestiging van kinderen maken De Zegger tot een succes.

 

Subsidie

De familie Zegger heeft een nieuwe functie toegevoegd aan het agrarisch bedrijf. Ook dit project draagt bij aan de doelstellingen van het Provinciaal Meerjarenprogramma van de provincie Overijssel en doelstellingen van Europa op het gebied van Plattelandsontwikkeling. Subvention heeft met veel succes het gehele subsidietraject begeleid.

 

Meer informatie

Heeft u vragen over bovenstaand project? Of bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor subsidieregelingen? Neem contact op met één van onze specialisten telefonisch via 0529 – 465 455 of laat uw gegevens achter op ons contactformulier.