Subvention, subsidie advies

Wonen, Welzijn en Zorg

Midden in de samenleving

Vabi Assets Dag 2014

Vabi-Assets-Dag-2014.jpg

Bent u werkzaam bij een woningcorporatie of commerciële verhuurder? En wilt u op de hoogte blijven van de meest actuele thema's in uw werkveld? Dan mag u de Vabi Assets dag op 11 september as. niet missen! Vabi organiseert namelijk dit jaarlijks terugkerende kennisevent speciaal voor u. Dit is maar liefst het vijfde jaar op rij.

 

Informatieve en interactieve kennissessies

Wilt u op uw gemak informatie vergaren of gaat u liever de discussie aan? Komt u voor diepgaande kennis over één specifiek thema of wilt u zelf onze software uitproberen? Door middel van de diversiteit in het programma kunt u zelf uw ideale mix van kennissessies samenstellen. De sessies worden verzorgd door experts van Vabi, onze partners en kennisexpert uit de branche en zijn verdeeld in de volgende thema's:

 

 

Programma

Aan de hand van de voorkeuren van bezoekers is het programma samengesteld. Bekijk het programma hier.

 

Kennissessie Subvention

Subsidies in de praktijk

Aan de hand van diverse voorbeeldcases krijgt u inzicht in hoe subsidietrajecten werken in de praktijk. Het laatste nieuws en kansen op subsidiegebied mogen hier natuurlijk niet ontbreken.

 

Informatiemarkt

Op het netwerkplein kunt u de gehele dag terrecht. Het is dé ontmoetingsplaats op de Vabi Assets dag. Hier ontmoet u collega’s, partners en Vabi medewerkers. Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom in op het netwerkplein. 

 

Schrijf u nu in! 

Wilt u uw kennis bijwerken en collega-corporaties ontmoeten die met dezelfde onderwerpen bezig zijn als u? Wij reserveren graag alvast een plaats voor u. Deelname is kosteloos voor woningcorporaties en commerciële verhuurders. Schrijf u nu in!