Subvention, subsidie advies

Wonen, Welzijn en Zorg

Midden in de samenleving

Vabi Assets Dag 2015

Webbanner-Vabi-Assets-dag-2015-klein.jpg

Bent u werkzaam bij een woningcorporatie of commerciële verhuurder? En wilt u op de hoogte blijven van de meest actuele thema's in uw werkveld? Dan mag u de Vabi Assets dag op 29 september 2015 niet missen! Vabi organiseert namelijk dit jaarlijks terugkerende kennisevent speciaal voor u. Dit is maar liefst het zesde jaar op rij.

 

Informatieve en interactieve kennissessies Vabi Assets dag

 

Wilt u op uw gemak informatie vergaren of gaat u liever de discussie aan? Komt u voor diepgaande kennis over één specifiek thema of wilt u zelf onze software uitproberen? Door middel van de diversiteit in het programma kunt u zelf uw ideale mix van kennissessies samenstellen. De sessies worden verzorgd door experts van Vabi, onze partners en kennisexpert uit de branche en zijn verdeeld in de volgende thema's:

 

Programma Vabi Assets dag 2015

Aan de hand van de voorkeuren van bezoekers is het programma samengesteld. Bekijk het programma hier.

 

Workshop Zienergie: Wat is u MVO diagnose?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij een woningbouwcorporatie is meer dan een energiezuinige woningvoorraad. We bekijken het aspect duurzaamheid eens vanuit een andere invalshoek. Wat betekent MVO voor uw corporatie én de branche? Welke MVO thema’s zijn relevant en hoe goed heeft uw corporatie deze thema’s al geborgd binnen de organisatie? Met deze interactieve workshop stellen we aan de hand van uw specifieke symptomen de MVO diagnose vast en brengen we uw kansen en risico’s in kaart. Bent u erbij?

 

Informatiemarkt

Op het netwerkplein kunt u de gehele dag terrecht. Het is dé ontmoetingsplaats op de Vabi Assets dag. Hier ontmoet u collega’s, partners en Vabi medewerkers. Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom in op het netwerkplein.

 

Schrijf u nu in!

Wilt u uw kennis bijwerken en collega-corporaties ontmoeten die met dezelfde onderwerpen bezig zijn als u? Wij reserveren graag alvast een plaats voor u. Deelname is kosteloos voor woningcorporaties en commerciële verhuurders. Schrijf u nu in!