PERSOONLIJK
SUBSIDIEADVIES

Wil je weten of je in aanmerking komt voor ICT-subsidie?

Onze adviseurs staan voor je klaar voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Vul hiernaast je gegevens in en we nemen contact met je op.

Wie is Subvention?

Al ruim 20 jaar is Subvention hét onafhankelijke subsidieadviesbureau. Vanuit onze vestigingen in Enschede en Zwolle werken wij voor opdrachtgevers in heel Nederland.

Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in het verwerven van subsidies op het gebied van Vastgoed, Industrie, Woningcorporaties, Agrarisch en ICT. Wij informeren onze klanten over subsidiemogelijkheden, vragen subsidies aan en verzorgen het hele administratieve traject. Ook nemen wij het projectmanagement van je over om jou als klant hierin te ontzorgen.

Het ontzorgen van klanten staat bij ons centraal.

Gecombineerde kennis

Onze adviseurs hebben kennis van zowel ICT als subsidieregelingen, waardoor ze snel de subsidiekansen voor jouw onderneming in beeld hebben en proactief kunnen meedenken.

Volledige ontzorging

Subvention regelt een subsidietraject van A tot Z. We verzorgen niet alleen de aanvraag maar ook het natraject.

Afspraak is afspraak

We werken volgens no cure no pay of op uurbasis. Je weet vooraf waar je aan toe bent. Afspraak is afspraak!

Wij zijn trots op onze klanten

“Subvention zorgt voor de vertaalslag van complexe technische innovaties naar een passende en begrijpelijke subsidieaanvraag.”

Nick van Schie
Vabi Software

“De mensen met wie we gewerkt hebben, zijn professioneel en hebben kennis van zaken. Ruim tien jaar samenwerking zegt al genoeg toch?”

Jos Keuter
Back To The Garage

“Met de duidelijke en bovenal prettige samenwerking met Subvention kunnen wij onze innovatie nog een stuk verder verbeteren.”

Saron Grave
Ratiocomm