Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

17 december 2021, 10:15Aangepast 4 januari 2022, 17:52

In het najaar van 2021 hebben we vier nieuwe collega’s mogen verwelkomen. We zijn blij met de komst van Arjan Morsink (team Industrie), Gert-Jan Lesscher (team ICT), Ernestien Salomons (team Woningcorporaties) en Martijn Drent (team Agrarisch). In het voorjaar zorgden Maarten Duijts en Joost van der Wurf al voor versterking van de teams Vastgoed en Industrie. Dat betekent dat we voor elke branche waar wij ons op focussen extra kennis en capaciteit hebben gevonden. Ze stellen zich voor en vertellen wat ze bij Subvention gaan doen.

Ernestien Salomons, subsidieadviseur Woningcorporaties

Vanaf 1 december 2021 ben ik als subsidieadviseur Woningcorporaties in dienst getreden bij Subvention. Het ambitieuze karakter, team Woningcorporaties met de korte lijnen en het klantcontact spraken mij direct aan bij Subvention.

Sinds mijn tienerjaren werk ik in de sales en ik ben in verschillende branches actief geweest. In Amsterdam heb ik bijna tien jaar mkb-ondernemingen geadviseerd over personeelsbeleid en waar mogelijk ontzorgt met het overnemen van personeelszaken zoals payroll en salarisadministratie. De WBSO-regeling kruiste hier regelmatig mijn pad.

In mijn laatste baan adviseerde ik als commercieel adviseur organisaties in bijvoorbeeld de industrie over hun interne transportoptimalisatie. Al die kennis en inzichten neem ik mee in mijn werk bij Subvention.

 

Ernestien-Salomons-subsidieadviseur-Woningcorporaties-bij-Subvention

Arjan Morsink, subsidieadviseur Industrie

In oktober 2021 ben ik bij Subvention gestart als subsidieadviseur Industrie.

Ik ben opgegroeid op het platteland op een Twickel-boerderij in Azelo, gemeente Hof van Twente. Daar hielp ik graag mee op de boerderij en deed het liefst de werkzaamheden met de tractor. Zo is eigenlijk ook mijn interesse voor techniek ontstaan.

In de loop der tijd heb ik de studies werktuigbouwkunde op de MTS en de HTS en later Bedrijfskunde aan de TSM-businessschool afgerond. Mijn werkervaring bestaat uit constructiemedewerker, machinemonteur, tekenaar, constructeur en project engineer bij verschillende bedrijven waaronder Siemens en Nouryon (AkzoNobel). Die werkervaring en mijn affiniteit met techniek wil ik bij Subvention combineren.

Martijn Drent, subsidieadviseur Duurzame Landbouw

In december 2021 ben ik bij Subvention gestart als subsidieadviseur Duurzame Landbouw.

Ik ben een boerenzoon. Mijn ouders hadden vroeger een melkveehouderij en in Dronten zat ik op de agrarische hogeschool.

Voordat ik de overstap naar Subvention heb gemaakt, ben ik 12 jaar vertegenwoordiger geweest in de landbouwmechanisatie.

Martijn-Drent-subsidieadviseur-Duurzame-Landbouw-bij-Subvention

Gert-Jan Lesscher, subsidieadviseur ICT

Mijn naam is Gert-Jan Lesscher, sinds oktober werk ik bij Subvention als subsidieadviseur ICT. Na mijn studie Business Administration, wilde ik werken en verder studeren in de ICT. Die combinatie kan ik bij Subvention maken en ik ben blij met de uitdaging.

Gert-Jan-Lesscher-subsidieadviseur-ICT-bij-Subvention

Kennismaken?

Wil je in contact komen met Ernestien, Arjan, Martijn of Gert-Jan? Bel 038 – 853 13 85 of maak gebruik van ons contactformulier.

Ook werken bij Subvention?

Subvention heeft een groeiambitie en is altijd op zoek naar nieuw talent. Voor de meeste functies hebben we blijvend plek. Denk je dat jij een aanvulling bent op ons team?

Werken bij Subvention

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan RickMijn subsidievraag