Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

30 oktober 2019, 16:06Aangepast 26 november 2020, 11:12

In 2017 startten we met ons ondernemersloket in The Gallery tussen het Business en Sciencepark en de Universiteit Twente in Enschede. Bij ons loket kunnen startups en gevestigde bedrijven subsidieadvies inwinnen. Inmiddels zijn we twee jaar verder en blikken we vol tevredenheid terug op de periode die achter ons ligt. Een scala aan mooie initiatieven hebben we voorbij zien komen en mogen begeleiden op subsidiegebied.

Gratis inloopspreekuur voor een subsidiescan

Vijf dagen in de week zijn startende ondernemers, maar ook groeiende bedrijven bij ons welkom om gratis en laagdrempelig subsidieadvies in te winnen op het gebied van innovatie en investeringen.

Naast subsidieadvies is een grote verscheidenheid aan andere loketten aanwezig: van juridische zaken, bankzaken, accountancy tot internationale businessreizen. Met een bezoek aan de Gallery kun je alle soorten advies in een keer inwinnen, oftewel “one stop shopping”.

Innovatiesubsidie voor Distribute en FeathIR

Twee aansprekende bedrijven die bij ons aanklopten, zijn Distribute en FeathIR. Distribute vroeg subsidie aan voor onderzoek naar Predictive Cruise Control. FeathIR benut subsidie voor de ontwikkeling van microspectrometers. Lees hier meer informatie over deze projecten.

Ondernemers vaak niet bekend met de mogelijkheden

Dat ondernemers vaak niet bekend zijn met subsidiemogelijkheden is iets dat Frank Waleczek, directeur van Subvention, regelmatig tegenkomt: ‘We spreken vaak ondernemers die geen enkel benul hebben van de kansen die er liggen. De overheid stimuleert innovatie ideeën: met subsidies zorgt ze voor financiële ondersteuning.’

Met het ondernemersloket wil Subvention dat bewustzijn vergroten en de drempel van subsidieadvies verlagen. Frank: ‘Vooral voor startende ondernemers kan subsidie net die extra steun in de rug bieden die nodig is voor het slagen van een innovatief project. Er is vaak veel meer mogelijk dan je denkt!’

Waar zijn we te vinden?

Subvention is te vinden in kennispark The Gallery, Hengelosestraat 500 in Enschede. Het loket 1.07 bevindt zich op de eerste verdieping. Je kunt van maandag tot en met vrijdag, tussen 10.00 en 15.00 uur binnenlopen voor een vrijblijvend gesprek met subsidieadviseurs Kathleen Bos en Kaj Kruize.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan KajMijn subsidievraag