Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Subsidieadviseur

Mijn functie en team:

Ik ben teamleider van Team Industrie en in die rol geef ik leiding aan een team subsidie-adviseurs die actief zijn voor klanten in de Industrie. Daarnaast ben ik zelf ook subsidie-adviseur en help ik klanten bij al hun subsidie-vragen.

Werkzaam sinds …

Begin 2018 ben ik gevraagd om eens een kop koffie te drinken bij Subvention om te kijken of ik niet bij hun zou passen. Niet lang daarna heb ik mij aangesloten bij deze mooie club mensen!

Door het werken bij Subvention …

heb ik vele mogelijkheden gehad om mijzelf te ontwikkelen. Ik heb een bredere scope gekregen van het subsidievak, allereerst simpelweg door een veelheid aan verschillende typen bedrijven en de subsidies waarvan zij gebruik kunnen maken. Zo heb ik veel meer geleerd over vastgoed-gerelateerde subsidies en duurzaam bouwen. Ook heb ik door mogen ontwikkelen in kennis over de zuivel-industrie die veel koplopers kent in de verduurzaming van Nederland!

Daarnaast heb ik mij mogen ontwikkelen in de rollen van MT-lid en als teamleider. De mens centraal bij Subvention is een mooie werkelijkheid en dit geldt voor klanten, medewerkers en alle stakeholders in het subsidievak! Hoe je dit verbonden kan worden met mooie resultaten voor klanten vind ik heel gaaf!

Een heel mooi project waar ik trots op ben, is hetzelfde project waar onze klant Kooiker Zuigtechniek de Innovatieprijs voor heeft gewonnen. Gaaf om betrokken te zijn geweest bij zo’n mooie waardering.

Ik ben koploper op het gebied van …

In het organiseren van de totale subsidieportefeuille van industriële klanten. Hoe zorgen wij als team ervoor dat klanten ook bij complexe subsidies, samenloop van subsidies en een grote hoeveelheid verschillende subsidies op een goede manier én volledig begeleid worden? Daar ligt mijn kracht om dat te organiseren, uiteraard samen met het hele team.

Meer over mij weten?

Bekijk mijn verhaal.

Mijn bijdragen

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Harro
Mijn vraagBekijk profiel