Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Subsidieadviseur

Mijn functie en team:

Ik subsidieadviseur binnen team Industrie. Ik helpen kleine en grote industriële bij al hun subsidievragen.

Werkzaam sinds …

Begin 2018 ben ik gevraagd om eens een kop koffie te drinken bij Subvention om te kijken of ik niet bij hen zou passen. Niet lang daarna heb ik mij aangesloten bij deze mooie club mensen!

Door het werken bij Subvention …

Ik heb veel mogelijkheden gehad om mijzelf te ontwikkelen. Ik heb een bredere scope gekregen van het subsidievak, allereerst simpelweg door verschillende type bedrijven en de subsidies waarvan zij gebruik kunnen maken. Zo heb ik veel meer geleerd over vastgoedgerelateerde subsidies en duurzaam bouwen. Ook kon ik mij doorontwikkelen in kennis over de zuivelindustrie, die veel koplopers kent in de verduurzaming van Nederland!

De mens centraal bij Subvention is een mooie werkelijkheid en dit geldt voor klanten, medewerkers en alle stakeholders in de subsidiewereld! Hoe dit verbonden wordt met mooie resultaten voor klanten, vind ik heel gaaf!

Een project waar ik trots op ben, is hetzelfde project waar onze klant Kooiker Zuigtechniek de Innovatieprijs voor heeft gewonnen. Gaaf om betrokken te zijn bij zo’n mooie waardering.

Ik ben koploper op het gebied van …

Het organiseren van de totale subsidieportefeuille van industriële klanten. Hoe zorgen wij er als team voor dat klanten ook bij complexe subsidies, combinatie van regelingen en een grote hoeveelheid verschillende subsidies op een goede manier én volledig begeleid worden? Daar ligt mijn kracht om dat te organiseren, uiteraard samen met het hele team.

Meer over mij weten?

Bekijk mijn verhaal.

Mijn bijdragen

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Harro
Mijn vraagBekijk profiel