Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Over mij

Subsidieadviseur

Mijn functie en team:

Ik ben actief als teamleider binnen Team Vastgoed bij Subvention. Ik ben eindverantwoordelijke voor de resultaten van Team Vastgoed en faciliteer het team om persoonlijke en collectieve groei te bewerkstelligen. Dit op een manier waarbij ieder zijn talenten weet te vergroten en datgene kan doen waar hij of zij plezier in heeft. Daarnaast is aan mij de taak onderlinge samenwerking binnen het team alsook met andere teams en stafafdelingen te bevorderen.

Werkzaam sinds …

Ik ben via Start People in contact gekomen met Subvention en op 3 december 2014 ben ik gestart als subsidieadviseur innovatie.

Door het werken bij Subvention …

In die kleine tien jaar heb ik veel ruimte en vrijheid gekregen en genomen om verschillende werkzaamheden binnen Subvention te verrichten en te ervaren. Zo heb ik ondervonden wat ik wel en niet leuk vond om te doen binnen de organisatie. Door hier actief en bewust mee om te gaan heb ik beter inzichtelijk gekregen wat mijn talenten zijn en waar mijn kracht ligt binnen een organisatie als Subvention.

Eén van de projecten waar ik het meest trots op ben is toch wel het inregelen van de allereerste ‘Circulaire Gebouwcode’ die in 2019 voor het eerst op de milieu lijst stond. Dat was het project van Klaas Mulder en Hendrik Bloemert, een prachtig voorbeeld van hoe je met technische kennis, een groot en goed netwerk met bestaande en beschikbare bouwmateralen (secundaire bouwmaterialen) een compleet nieuw bedrijfsmiddel kunt realiseren. Voor mij was de complexiteit en onconventionele aanpak van investeerder (alles in eigen beheer) een hele leuke en super leerzame casus. De complexe puzzel die zich afspeelde op technisch, financieel/fiscaal en juridisch vlak maakte dit zo’n bijzonder project.

Ik ben koploper op het gebied van …

Waar ik in het verleden een koploper was op het gebied van de nieuwe MIA regeling voor de Circulaire Gebouwcode ben ik dat nu meer op vlak van groei van kwaliteit van samenwerking in de organisatie. Vanuit mijn rol als teamleider Team Vastgoed ben ik verantwoordelijk voor de onderlinge samenwerking binnen het team maar ook voor samenwerking tussen teams, stafafdelingen en directie. Met mijn bedrijfskundige achtergrond, de doorlopen leiderschapstrainingen en mijn talenten draag ik bij aan het doorbreken van het plafond van de organisatie om zo door te groeien naar de beoogde strategische doelstellingen van 2030.

Mijn bijdragen

Ik werk samen met

Stel je vraag aan Ruud
Mijn vraagBekijk profiel