Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Appbakkers en 2M Engineering werken samen voor de ontwikkeling van de ECGpatch 2.0. Hiermee wordt het maken van een langetermijn (24 – 36 uur) 12-lead ECG mogelijk. Comfortabeler voor de patiënt en toegankelijker voor eerste- en tweedelijnszorg. Hierdoor kunnen zorgverleners eenvoudig het hart monitoren met de doeltreffendheid van een standaard ECG, waardoor patiënten beter worden bijgestaan.

Subsidie voor onderzoek en ontwikkelingswerk

De ECGpatch 2.0 is door middel van  MIT R&D-samenwerkingsprojecten en WBSO-subsidie ontwikkeld. De MIT R&D-samenwerkingsprojecten zet in op mkb’ers die samen industrieel onderzoek of experimentele ontwikkeling uitvoeren.

Projecten gericht op de ontwikkeling of vernieuwing van een product, productieproces of dienst, komen in aanmerking. De Wet Bevordering Speur- en Ontwikkelingswerk (WBSO) stimuleert technische innovatie en de concurrentiepositie bij ondernemers door onderzoek- en ontwikkelingswerk te subsidiëren.

Over Appbakkers

Appbakkers bouwt mobiele applicaties zoals een ambachtelijke bakker zijn brood bakt: met liefde voor het vak. Met de ingrediënten mens, vormgeving en techniek maken Appbakkers, apps als heerlijk geurend, mooi en voedzaam brood: afgestemd op het doel, fijn om mee te werken en fraai vormgegeven.

Over 2M Engineering

2M Engineering helpt bij het realiseren van unieke ideeën waar mensen baat bij hebben. Zij helpen klanten met het ontwikkelen van hun innovatieve sensor (hardware) oplossingen. Ze maken innovaties mogelijk en versnellen deze zodat het de gezondheid, het welzijn en de duurzaamheid ten goede komt. 2M Engineering ondersteunt klanten bij (een deel van) hun reis van idee tot productontwikkeling, certificering (CE, ATEX, MDR) en product.

Subsidie voor jouw IT-project?

Wil jij weten wat de subsidiemogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of project? Onze subsidieadviseurs hebben veel ervaring met WBSO- en MIT -subsidieaanvragen voor onder andere softwareontwikkeling, product- en procesinnovatie en R&D in bredere zin. Neem contact op met Kaj Kruize via 053 – 434 85 12 of maak gebruik van ons contactformulier.

Ook interessant

Stel jouw subsidievraag aan KajMijn subsidievraag