Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

11 juli 2022, 11:02Aangepast 18 juli 2022, 12:54

De Dag van de Vastgoedfinanciering is een dag waarop vooraanstaande vastgoedpartijen het met elkaar hebben over het huidige speelveld en bijbehorende financieringsmogelijkheden. De dag werd georganiseerd door Vastgoedjournaal. Team Vastgoed van Subvention was aanwezig en Subvention hield samen met ING een inhoudelijke sessie over de mogelijkheden voor subsidies en groenfinanciering voor duurzaam vastgoed. We kijken terug op een zinvolle en goedbezochte dag met meer dan 600 partijen die professioneel met vastgoed, project- of bouwfinanciering bezig zijn.

Vacature-subsidieadviseur-vastgoed-technisch-medewerker-binnendienst

Inhoudelijke sessie door Subvention en ING Groenbank

Bij vastgoedfinanciering kun je niet voorbijgaan aan subsidies en een groenfinanciering. Daarom verzorgden subsidieadviseur Thijs Vaneker en Relatiemanager Groenbank bij ING Pim Boonekamp samen een sessie over de mogelijkheden voor duurzaam vastgoed.

Niet verduurzamen is geen optie meer. Hogere energiekosten, wensen van klanten en wetgeving maken het noodzakelijk. ING Groenbank helpt om de investering in duurzaamheid te laten renderen. Tijdens de sessie van 7 juli 2022 bespraken Thijs en Pim de volgende punten:

  • Subsidiekansen voor duurzaam (maatschappelijk) vastgoed?
  • Subsidiemogelijkheden verduurzaming bestaande kantoren en energielabel C-verplichting.
  • Wat zijn de voordelen van duurzaamheidscertificeringen BREEAM en GPR?
  • Groenfinanciering – de nieuwe groenregeling.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de besproken onderwerpen of naar de mogelijkheden voor jouw project? Neem contact op met team Vastgoed via vastgoed@subvention.nl of 053 – 434 85 12. Je kunt je subsidievraag ook stellen via ons contactformulier.

Op de website van Vastgoedjournaal vind je het complete programma van de dag.

Deel deze pagina op:
Stel je vraag aan Thijs

Ook interessant