Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Ernestien Salomons (36 jaar) is inmiddels een jaar in dienst bij Subvention als subsidieadviseur bij team Woningcorporaties. In voorgaande banen heeft Ernestien functies gehad in sales en relatiebeheer. Het sprak haar aan om aan de slag te gaan in een nieuwe branche met nieuwe uitdagingen. Benieuwd hoe de switch naar subsidieadviseur haar bevalt? Lees dan verder!

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Toen ik een andere uitdaging zocht, ben ik in contact gekomen met een recruiter. De vacature van Subvention sprong er voor mij al snel uit, er was een match en vanuit daar zijn we het traject in gegaan.

“De vacature van Subvention sprong er voor mij al snel uit.”

 

Had je al ervaring met subsidies?

Nee, ik had geen ervaring met subsidies. De laatste jaren heb ik in de buitendienst gewerkt en altijd als accountmanager een adviserende rol gehad richting klanten. Bij Subvention vond ik precies waar ik naar op zoek was, namelijk een nieuwe branche die een dienst aanbiedt. Ook hier is het belangrijk om te luisteren naar de pijnpunten en behoeften van een klant om vervolgens te kijken naar de mogelijkheden.

De kennis van subsidies heb ik vervolgens opgedaan via input van collega’s en naslagwerk. Kennis van subsidies blijft een aandachtspunt, omdat er nieuwe regelingen bij komen of bestaande regelingen wijzigen. Bij de eerste kennismaking met Subvention, leek het team waar ik in terecht zou komen heel prettig en dat is ook zo gebleken.

“Bij Subvention vond ik precies waar ik naar op zoek was, namelijk een nieuwe branche die een dienst aanbiedt.”

 

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor je werk?

Je moet een analytische kant hebben, flexibel zijn en goed kunnen schakelen. Wanneer er bijvoorbeeld een subsidieregeling is met prioriteit, moet je ander werk opzij kunnen leggen. Je bent zowel commercieel met klanten bezig, als met de materie. Binnen het team versterk je elkaar en help je elkaar waar nodig.

“Wanneer er ad hoc een subsidieregeling is met prioriteit, moet je ander werk opzij kunnen leggen.”

 

Binnen Subvention krijg je de ruimte om bezig te zijn met de werkzaamheden waar je energie van krijgt. Stel je wil dé specialist worden op een bepaald thema of je wilt een webinar organiseren, dan krijg je de ruimte om dat te doen.

“Binnen Subvention krijg je de ruimte om bezig te zijn met de werkzaamheden waar je energie van krijgt.”

 

Hoe ervaar je het werken bij Subvention?

De organisatie en de mensen zijn heel sympathiek. Dat blijkt onder andere uit de ‘Subvention DOET!’ dag, waarbij wij inclusief directie vrijwilligerswerk hebben gedaan bij een verzorgingstehuis.

Daarnaast hebben we een personeelsvereniging die budget heeft om met enige regelmaat een feestje te organiseren. Zelf vind ik het belangrijk dat je als team prettig samenwerkt en dat je elkaar af en toe ook in een andere setting meemaakt, dat werkt door op de werkvloer. Het is bevorderlijk voor de werksfeer en voor het contact met collega’s, je komt nader tot elkaar.

“Zelf vind ik het belangrijk dat je als team prettig samenwerkt en dat je elkaar af en toe ook in een andere setting meemaakt, dat werkt door op de werkvloer.”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Zelf ben ik trots en blij met het eerste subsidietraject dat ik van A tot Z heb begeleid en die ook toegekend is. Het is mooi om te zien dat dat is gelukt met de kennis die ik in het eerste jaar heb opgedaan.

Daarnaast hadden we dit jaar een stedentrip waarbij we met alle collega’s naar Brussel zijn geweest. Het is leuk om elkaar op die manier te leren kennen.

Verder vind ik het fijn dat iedereen er hetzelfde instaat en zijn werk serieus neemt, maar ook van een grapje op de werkvloer houdt.

“Ik vind het fijn dat iedereen er hetzelfde instaat en zijn werk serieus neemt, maar ook van een grapje op de werkvloer houdt.”

 

Op kantoor in Enschede of op kantoor in Zwolle?

Kantoor Enschede, heel af en toe Zwolle

Op de fiets naar het werk of met de auto?

Auto

De dag starten met koffie of thee?

Koffie

Een dag vol afspraken of een dag om bij te werken?

Afspraken

Thuiswerken of op kantoor?

Op kantoor

Publicatiedatum: november 2022

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention