Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Harro Kisteman is 43 jaar en werkzaam als teamleider bij team Industrie. Hij werkt ruim vier jaar voor Subvention. Daarvoor werkte hij al 10 jaar als subsidieadviseur bij een andere organisatie. Harro vindt het leuk om samen met zijn teamleden aan de slag te gaan, met als doel klanten verder te helpen. Benieuwd hoe hij zijn werk bij Subvention ervaart?

Wat houdt jouw werk precies in?

Mijn werk heeft twee kanten: Enerzijds ben ik subsidieadviseur en sta ik zelf met de voeten in de klei. Ik bedien een aantal klanten variërend van mkb’ers tot multinationale ondernemingen. Die multinationals bedien ik niet alleen, dat doen we in teamverband.

Daarnaast leid ik team Industrie. Ik ben bezig met de ontwikkeling van mijn team in de richting waar wij naartoe willen als organisatie. De werkzaamheden worden door mij georganiseerd en verdeeld. Ik faciliteer mijn teamleden zodat zij hun werk goed kunnen doen en ik voer gesprekken met hen om hen en daarmee het team naar een hoger niveau te tillen.

“Als teamleider van team Industrie faciliteer ik mijn team zodat zij hun werk goed kunnen doen.”

 

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor jouw werk?

Ik denk dat je analytisch sterk moet zijn, maar vooral je mensenkennis heb je nodig. Doorzien hoe teamleden in elkaar steken en hier nieuwsgierig naar zijn. Ik vind het ook belangrijk dat je teamleden motiveert om stapjes te zetten in hun ontwikkeling als subsidieadviseur.

“Ik vind het belangrijk dat je teamleden motiveert om stapjes te zetten in hun ontwikkeling als subsidieadviseur.”

 

Hoe ziet een gemiddelde dag er voor jou uit?

Een gemiddelde dag bestaat bij mij eigenlijk niet, mijn dagen zijn heel divers. Om een voorbeelddag te pakken: komende donderdag ga ik ’s ochtends naar een klant toe en bespreek ik alle projecten en subsidies. ’s Middags heb ik een sollicitatiegesprek met een kandidaat die bij ons wil komen werken. De rest van de middag heb ik werkoverleggen met collega’s. En ik heb nog een kennismakingsgesprek met een nieuwe collega van een ander team.

“Een gemiddelde dag bestaat bij mij eigenlijk niet. Mijn dagen zijn heel divers.”

 

Hoe ervaar je het werken bij Subvention?

Bij Subvention heb je een hele grote vrijheid als werknemer. De manier waarop je je werk invult, is aan jou. Ik ervaar veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast is het werk dermate leuk dat ik gewoon elke dag met plezier naar mijn werk ga. Ik heb fijne collega’s waar ik op terug kan vallen als dat nodig is. En zij natuurlijk op mij. Je krijgt ook de ruimte om te ontwikkelen.

“Bij Subvention heb je een hele grote vrijheid als werknemer. Het werk is dermate leuk dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!”

 

Waar kijk jij het meest naar uit op een werkdag?

Ik vind de diversiteit heel erg leuk, omdat ik graag veel verschillende dingen doe. Op het ene moment ben ik tijdens een sollicitatiegesprek aan het kijken of iemand binnen het team past als nieuwe kandidaat. En even later ben ik met een klant in gesprek om te kijken welke projecten en investeringen spelen en welke subsidiemogelijkheden daarbij aansluiten.

En ik kijk elke werkdag uit naar de koffie! We hebben namelijk hele lekkere koffie op kantoor.

“Het ene moment heb ik een sollicitatiegesprek. Even later ben ik met een klant in gesprek.”

 

Wat zijn belangrijke eigenschappen voor dit werk?

Iemand die geïnteresseerd is in duurzaamheid, graag nieuwe mensen leert kennen en nieuwe dingen wil leren. Eigenlijk iedereen die ervan houdt uitgedaagd te worden en variatie in zijn of haar werk te hebben.

“Ik raad werken bij Subvention aan iedereen aan die graag uitgedaagd wordt en variatie in zijn of haar werk zoekt.”

 

Als je iets zou meegeven aan een nieuwe collega, wat zou dat dan zijn?

Wat ik zo mooi vindt aan het werken bij Subvention is dat je met je neus vooraan staat bij de gaafste innovaties en grootste duurzame investeringen. Mijn werk heeft impact. Dat is gaaf. Ons vak is totaal niet stoffig. Sterker nog, je staat echt vooraan in de rij als het gaat om de toekomst van bedrijven. Want daar gaat ons werk over. Het is absoluut geen administratieve functie, maar juist een heel uitdagende.

“Met je neus vooraan, bij de gaafste innovaties en grootste duurzame investeringen. Mijn werk heeft impact.”

 

Publicatiedatum: Augustus 2022

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention