Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Isabel Waleczek (20 jaar) is medio 2024 twee jaar werkzaam bij Subvention als werkstudent bij team Marketing & Communicatie. De extra ervaring op het gebied van marketing en het leuke team trok al snel de aandacht voor de vacature. Tot op het heden brengt deze functie veel uitdaging, diversiteit en gezelligheid, wat goed te combineren valt met haar studie. Ben jij benieuwd naar haar ervaring als werkstudent Marketing & Communicatie? Blijf dan lezen! 

Hoe ben je bij Subvention terechtgekomen?

Via mijn vader. Hij (Frank Waleczek, directeur) gaf destijds aan dat team Marketing & Communicatie ondersteuning zocht. Hij vroeg me of ik in de zomer niet wilde komen werken. Tijdens een gesprek met team MarCom kreeg ik direct al een leuk en enthousiast gevoel. Wat begon als een zomerbaan, is inmiddels uitgegroeid tot een rol als werkstudent naast mijn studie.  

Wat houdt jouw functie in?

Binnen team MarCom ben ik verantwoordelijk voor het creëren van grafische ontwerpen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van content voor sociale media, de website en externe promotiemiddelen zoals banners of flyers. Daarnaast ondersteun ik mijn teamgenoten bij verschillende taken op de website, social media en campagnes.  

Waar haal jij de meeste energie uit binnen jouw vak?

Ik haal de meeste energie uit het creatief bezig zijn. Creatieve ideeën tot leven brengen in grafische ontwerpen en pakkende teksten op de website. Het ontwerpen van content voor social media, flyers, het schrijven van webteksten en het maken van het Sociaal jaarverslag zijn de werkzaamheden waar ik de meeste energie uit haal.

Ik haal de meeste energie uit het creatief bezig zijn. 

 

Hoe ervaar jij werken bij Subvention?

Als werkstudent word ik goed begeleid. Ik kan aangeven welke taken ik leuk vind en welke minder, wat het werken bij Subvention alleen maar leuker maakt. Hierdoor kan ik uitdagingen aangaan om mij verder te ontwikkelen. De organisatie is ook zeer meedenkend om de werkdagen zo passend mogelijk te maken met de studie.  

Ik heb een ontzettend leuk team en collega’s, met wie ik goed kan samenwerken maar ook plezier kan hebben. De informele werksfeer draagt bij aan het plezier dat ik beleef tijdens werk. 

“De informele werksfeer draagt bij aan het plezier wat ik beleef tijdens werk.”

Zou jij het werken als werkstudent bij Subvention aanraden 

Jazeker! De afgelopen twee jaar heb ik veel geleerd en kennis opgedaan op het gebied van marketing, communicatie en contentcreatie. Hierdoor ben ik niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak gegroeid. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, niet alleen vanwege mijn taken, maar ook mijn team! We kunnen goed samenwerken, maar ook lachen.  

“Ik ben niet alleen op professioneel, maar ook persoonlijk vlak gegroeid.”

 

Wat is je mooiste moment bij Subvention?

Ondanks ik vaak tijdens de personeelsuitjes en andere activiteiten afwezig was door school heb ik toch een aantal leuke en mooie momenten meegemaakt. Zoals de gezellige kerstborrels, de vrijwilligersdag Subvention DOET! en het 25-jarig jubileum. Stuk voor stuk mooie en memorabele momenten. 

Publicatiedatum: mei 2024

Deel deze pagina op:

Ook interessant

Ben jij ook een koploper? Werken bij Subvention