Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Kom in contact met ons

Krachtig subsidieadvies

Heb jij een technische achtergrond en zie jij digitalisering als eis voor ‘future proof working’? Loop jij warm voor termen als ML & AI, Blockchain, Big Data, Cybersecurity en IoT & 5G? Wil jij in de keuken kijken bij ondernemingen om deze te adviseren met jouw kennis? Dan zoeken wij jou!

Wat doe je als ICT consultant?

Jij denkt mee met opdrachtgevers, spart over technieken & oplossingen en analyseert diverse projecten. Gewapend met kennis en subsidieregelingen match jij deze met de richtlijnen om zo subsidiekansen in kaart te brengen én te benutten. Jij adviseert onze klanten waarbij je te maken krijgt met ontwikkel- en innovatieprojecten.

Zie hier enkele voorbeelden van ICT-trajecten.

Hoe ziet een werkdag als Technisch Consultant ICT eruit?

Je kunt jouw werkweek en -dagen indelen zoals jij prettig vindt. Geen dag is hetzelfde! Om een beeld te geven van de werkzaamheden, hierbij een mogelijke indeling van jouw werkdag:

Je start je dag met het doornemen van jouw mailbox en de binnengekomen subsidievragen. Zijn er subsidieaanvragen beschikt? Dan kun je direct jouw klanten het goede nieuws brengen. Vervolgens lees je je in over een nieuwe klant; wat doen zij en welke projecten zijn er? Later die dag heb je hier een afspraak.

Na de gezamenlijke lunch ga je voor een bestaande klant bezig met het schrijven van de subsidieaanvraag. Waar draait de ontwikkeling om, hoe innovatief is het, welke knelpunten zijn er en hoe draagt de innovatie bij aan het oplossen hiervan? Je zet een goede onderbouwing neer. Je spreekt de aanvraag nog één keer door met je collega Kaj en de klant. Tijd om de aanvraag in te dienen.

Je sluit je dag af bij de nieuwe klant die een mooi en uitdagend project heeft, waarbij jij een bijpassende subsidieregeling weet om het project financieel haalbaar te maken!

Wij zoeken iemand:

 • Met affiniteit van ICT-innovaties
 • Met een technische opleiding
 • Met gevoel voor commercie
 • Met kwaliteiten om door te vragen
 • Met een proactieve houding
 • Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid.

Wij bieden jou:

 • Een fulltime functie (minimaal 32 uur)
 • Een salaris afhankelijk van ervaring en kennis vanaf € 2.685
 • Een afwisselende baan met veel vrijheid
 • 30 vakantiedagen, thuiswerkplek en een winstdelingsregeling
 • Begeleiding en coaching door een ervaren collega
 • Doorgroeimogelijkheden met een opleidingsbudget
 • Mobiliteitsregeling.

Waarom Subvention?

Subvention is een organisatie met 40 medewerkers, een informele werksfeer en kantoren in Zwolle en Enschede. Bij Subvention staat de mens centraal. Wij geloven dat als medewerkers goed op hun plek zitten en plezier hebben in hun werk, ze ook optimaal opdrachtgevers kunnen bedienen.

Enthousiast? Reageer nu!

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Kom een kop koffie met ons drinken en laat ons weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Direct solliciteren? Mail jouw motivatie en cv naar hrm@subvention.nl ter attentie van Bianca Hutten, HRM-adviseur. Heb je vragen? Bel dan Kaj Kruize (teamaanvoerder ICT) via 06 – 82 47 36 39.

Wil je dat we direct contact met je opnemen? Vul onderstaand formulier in en we bellen je terug.

 

Ken je iemand voor deze functie? Voel je vrij de vacature door te sturen naar een geïnteresseerde!

Meer weten over het werken bij Subvention? Bel eens met Bianca, zij kan je alles vertellen Bel nu b